Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Viber i Exit pozivaju vas da izradite stickere za festival

Exit Avantura povezuje Sea Dance festival u Crnoj Gori i Exit u Novom Sadu, a u ovom natječaju Viber poziva kreativce da izraze svoje viđenje Avanture, što će se pretvoriti u paket stickera

Foto: Viber/Exit
0 komentara

Exit Festival i Viber najavili su u utorak kako zajednički pokreću međunarodni natječaj za dizajn stickera 'Moja Exit Avantura'. 
Exit je zajedno s partnerskim Sea Dance festivalom u Crnoj Gori zaslužan za Exit Avanturu - dva festivala u dvije različite zemlje, jedan u Novom Sadu, a drugi na Jazu. 

Cilj natječaja je inspirirati kreativne umove iz čitavog svijeta da izraze svoje viđenje Exit Avanture i njenih vrijednosti, kao i festivalskog načina života u formi stickera koji će se koristiti svaki dan. 

Natjecanje će nadgledati organizacija 'Talenthouse' koja umjetnicima iz cijelog svijeta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona. 

Sretni umjetnik, kojeg će odabrati službeni žiri, dobit će nagradu od 3000 dolara, dok će pobjednički dizajn biti pretvoren u sticker paket koji se može skinuti na Viberu. Žiri će izabrati i četiri umjetnika koji će dobiti po 500 dolara, a svi će biti nagrađeni ulaznicama za Exit Avanturu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message