Obavijesti

Tech

Komentari 0

Viber predstavlja seriju novih funkcija vezanih uz chat

Viber predstavlja seriju novih funkcija vezanih uz chat
4

Uz dodatak odgovora, popisa prijenosa i istaknutih poruka, korisnici mogu preuzeti kontrolu nad svojom komunikacijom i otkriti jednostavne načine za dijeljenje poruka s prijateljima i obitelji.

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka, danas predstavlja paletu ažuriranih funkcija vezanih za chat, uključujući mogućnosti isticanja poruke za administratore grupe, odgovore na poruke u grupama i popise prijenosa za slanje iste poruke različitim primateljima odvojeno.

Izdvojene poruke omogućuju administratorima grupnih chatova da postave određene poruke na vrh svojih grupnih razgovora i da je ondje zadrže, kako bi osigurali da su važne poruke jasno vidljive svim sudionicima. Istaknute poruke prikazane su u ljubičastom baneru na vrhu zaslona i ostaju čak i kad se razgovor nastavi, što ih čini naročito korisnima za objave, podsjetnike i rasprave. One predstavljaju korisno sredstvo za administratore u uspješnom vođenju grupnih razgovora i i omogućavaju učesnicima chata da izdvoje i sačuvaju posebno važne poruke.

Bilo koja poruka u razgovoru može se istaknuti dužim pritiskom na nju i odabirom „Istakni“, a ostat će istaknuta dok je administrator ne odluči zamijeniti ili u potpunosti ukloniti.

Daljnja poboljšanja grupnih razgovora uključuju davanje mogućnosti korisnicima da odgovore na određene poruke bez prekidanja prirodnog tijeka razgovora. Dužim pritiskom na bilo koju poruku i odabirom „Odgovori“ (Reply), poruka koja je tako označena će se pojaviti čak i ukoliko je razgovor već krenuo u drugom smjeru, kao i kome će taj odgovor biti namijenjen, što neće biti vidljivo ostalim učesnicima chata.

Što se tiče dijeljenja poruka s grupama kontakata koji ne pripadaju u jednu zajedničku grupu, popis prijenosa omogućuje korisnicima dijeljenje iste poruke s više primatelja odvojeno. Ova je značajka alternativa stvaranju grupa nepovezanih kontakata kako bi im se poslala poruka koja se odnosi na sve njih i štedi vrijeme potrebno za slanje iste poruke svakom kontaktu odvojeno.

Nakon što se napravi popis prijenosa, sprema se na korisnikov popis razgovora nakon slanja prve poruke. Primatelji dobivaju poruku u privatnom razgovoru koji već imaju s pošiljateljem, kao da je poslana samo njima. Ako pošiljatelj i primatelj već nemaju postojeći razgovor u tijeku, napravit će im se jedan. Korisnici mogu dati ime svom popisu prijenosa i dodavati nove kontakte ili ih uklanjati. Samo kontakti koji imaju pošiljateljev broj spremljen u adresaru primit će poruke poslane putem popisa prijenosa.

„Grupni razgovori središnji su dio načina na koji ljudi upravljaju svojim odnosima i događajima u svakodnevnom životu“, rekao je Ofir Eyal, potpredsjednik za proizvode u Viberu. „Željeli smo biti sigurni da korisnici Vibera imaju sve što im je potrebno da to olakšaju. Uz odgovore, istaknute poruke i popise prijenosa naši korisnici mogu učiniti više stvari s grupama.“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje