Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
50 komentara

Jeste li na Vipu? Mijenjaju ime, do kraja godine postat će - A1

Za korisnike je najvažnije da neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada

Foto: Željko Lukunić/Pixsell, Vipnet
50 komentara

Vipnet je već 19 godina član A1 Telekom Austria Grupe koja ima 24 milijuna korisnika u sedam država, a kako se radi o jakom brendu, austrijska kompanija odlučila je lani da će A1 postati jedinstveni brend za sve svoje kompanije - što uključuje i Vipnet na našem tržištu. 

To znači da će do kraja godine Vip brend postati A1, a Vipnet d.o.o. postaje A1 Hrvatska. 

Za korisnike je najvažnije da neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada.

- S brendom A1 želimo i dalje biti pouzdan partner našim korisnicima te istodobno osnažiti njihove digitalne živote. U suradnji s našim korisnicima osmišljavat ćemo nova pametna rješenja zahvaljujući kojima će oni moći uživati u digitalnom dobu - rekao je u priopćenju Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Iz Vipneta poručuju da i kao A1 nastavljaju s ulaganjem u mobilne i fiksne mreže, a da će ovo svim A1 korisnicima u svim državama omogućiti isto iskustvo brenda. 

Unatoč ovoj promjeni, sva stečena prava i obveze korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostat će nepromijenjena i valjana, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora. 

Ova promjena odnosi se samo na Vip, pa se Tomato neće mijenjati i nastavlja djelovati na tržište, a B.net će biti dostupan u okviru A1 ponude. 

Vip Metronet Business Solutions postat će A1 Business Solutions.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message