Obavijesti

Tech

Komentari 0

Vraća se Startup Live: Dva dana posvećena startupovima

Vraća se Startup Live: Dva dana posvećena startupovima
1

Startup Live je vodeći austrijski startup akcelerator s godinama iskustva mentoriranja i ubrzavanja razvoja desetine mladih timova u cijeloj Europi. U Zagreb se vraćaju nakon 3 godine odsustva

U Algebri LAB-u 27. listopada kreće dvodnevno događanje posvećeno startupovima i svima koje startup svijet zanima.

U okviru programa, sudionici će raditi s mentorima na područjima važnim za uspjeh poslovne ideje, pa će se tako baviti poslovnim modelima, prodajom, marketingom i financiranjem, učiti kako se najbolje predstaviti javnosti i investitorima, a sve što će tamo naučiti pokat će pred Startup Live žirijem. 

Startup Live je vodeći austrijski startup akcelerator s godinama iskustva mentoriranja i ubrzavanja razvoja desetine mladih timova u cijeloj Europi. U Zagreb se, potaknuti bujanjem domaće startup scene, vraćaju nakon 3 godine odsustva, a sa sobom donose prokušani vikend program nakon kojeg će svim sudionicima biti jasnije kako od svoje ideje ili tek započetog startupa napraviti tvrtku koja će uspjeti na tržištu.

Najbolji idu na Pioneers u Beč

Najbolji će dobiti ulaznice za Pioneers festival u Beču, jednu od najvećih i najvažnijih europskih startup i tehnoloških konferencija. 

U žiriju će, osim veterana domaćih startupova, biti međunarodni predavački iz Startup Livea te predstavnik Vienna Business Agency, koja pomaže tvrtkama koje svoje poslovanje žele proširiti na austrijsko tržište ili preseliti u Beč. 

Ulaz je besplatan, a svi zainteresirani se mogu prijaviti Startup Live web stranici ili Facebook eventu.