Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

co
Moj nacin rostiljanja je da pustim da izgori bukva,ljesnjak i vinova loza.Kad mogu drzati ruku 10 sekundi na 10 cm iznad zara rostilj je spreman za pecenje.Prvo stavim vrat,a poslije piletinu i pljeskavice sa sirom.Paralelno pecem na inoxu tikvice,papriku i gljive.I uz to bude vrhnja i pindjura.
wooly
amen
co
plus
Ny
toppp
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .