Obavijesti

Urban Wednesday ove je srijede bio u znaku Soul i R'n'B ritma

Urban Wednesday ove je srijede bio u znaku Soul i R'n'B ritma
12

Da zagrebački noćni život postaje sve bogatiji i uzbudljiviji, dokazuje sve popularniji klupski program "Urban Wednesday" koji svake srijede u Green Gold Clubu pruža vrhunski doživljaj

Da zagrebački noćni život postaje sve bogatiji i uzbudljiviji, dokazuje sve popularniji klupski program "Urban Wednesday", koji svojom kvalitetom svake srijede u Green Gold Clubu pruža vrhunski glazbeni doživljaj svim ljubiteljima "black" glazbe. Osim što nudi bogati sadržaj svjetskih razmjera, kao što su spektakularni showovi atraktivnih plesnih skupina i live performansi vrhunskih glazbenika, "Urban Wednesday" općenito predstavlja novi klupski koncept koji okuplja sve više posjetitelja i istinskih ljubitelja urbane glazbe.

Tako je i nastup dviju vrhunskih pjevačica i kantautorica, Sandre Berković i Carle Belovari ove srijede opravdao sva očekivanja. Djevojke su pokazale kako se s lakoćom snalaze na pozornici i za DJ pultom, a vlastitim izvedbama najvećih svjetskih hitova maksimalno su rasplesale publiku i napravile odličan show. Carla je mnoge ugodno iznenadila svojim umijećem DJ-iranja i MC-anja, budući da ju većina zna kao jednu od najkvalitetnijih hrvatskih mladih pjevačica.

Carli se nakon njenog DJ seta, na pozornici pridružila Sandra Berković, iznimna vokalistica koja je oduševila prisutne svojim live performansom. Sandra je nedavno s producentskim dvojcem PlayOne (Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay ) i britanskim house vokalistom Amrickom Channom snimila ljetni hit singl "Can I Get Some Love", čija je audio verzija u vrlo kratkom roku ostvarila oko 250.000 pogleda na YouTubeu.

Osim nastupa djevojaka, stvaranju odlične atmosfere dodatno su pridonijeli resident DJ Emilio Dalbello, kao i plesačice iz grupe 1st Entertainment, te sjajni plesači skupine Atomic Dance Factory, koji su svojim koreografijama i vratolomijama dokazali kako mogu stajati rame uz rame s najuigranijim svjetskim plesačima, što su nedavno imali priliku pokazati i na velikom plesnom najtjecanju u Las Vegasu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao