Obavijesti

Video

Komentari 15

Aco Pejović: 'Najljepše žene su na Balkanu. Sa suprugom sam se vjenčao nakon sedam dana'

Aco Pejović: 'Najljepše žene su na Balkanu. Sa suprugom sam se vjenčao nakon sedam dana'
4

Srpski pjevač Aco Pejović nekoliko dana prije Valentinova ima veliki koncert u Zagrebu. U velikom intervjuu nam je otkrio sve o karijeri i detaljima iz privatnog života

VIDEO

Zagreb je grad koji me uvijek dočekivao s osmijehom, imam ovdje jako puno prijatelja. Važno mi je da svatko iz Arene ode kući sretan. Preuzbuđen sam i jedva čekam taj dan 11. Veljače, rekao nam je u Velikom intervjuu popularni srpski pjevač Aco Pejović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispričao je da osim Zagreba voli i hrvatsku obalu jer svako ljeto plovi od otoka do otoka, a Hvar mu je najdraži otok za uživanje.

- Volim stari dio grada i večere u malim restoranima. To je za mene pravo punjenje baterija, nakon Hvara mogu preživjeti godinu - objasnio je.

Aco Pejović smatra da su na Balkanu najljepše žene na svijetu.

- Mislim da su na našim prostorima su najljepše žene - Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna. To je taj poseban temperament, ta put, taj stil, način života, drugačije je nego u ostatku svijeta. Nigdje na svijetu, skoro nigdje, nećete naći djevojku, koja je u 10 ujutro potpuno sređena, sa najjačom garderobom i šminkom - govori pjevač.

Zagreb: Pjevač Aco Pejović

Objasnio je da su njegove kćerke opuštenije oko izgleda. Priča nam kako ih je odgojio na drugi način te im je najbitnija škola.

Aco Pejović i njegova supruga Biljana su trideset godina u sretnom braku, a pjevač je otkrio i tajnu njihovog uspjeha:

- Moraš biti što manje kući, šalim se. Bili smo sedam dana zajedno i onda smo se vjenčali. Svaki brak se sastoji od tolerancije i poštovanja - objasnio je.

Zagreb: Pjevač Aco Pejović

Pjevač Aco Pejović jedini je muški član u obitelji. Pored supruge Biljane, od svoje tri kćerke je mnogo stvari naučio. S obizirom na to da su mu dve starije ćerke proputovale svijet, od njih je slušao raznorazne price, međutim pjevač i sam obožava putovanja. Njegov omiljeni grad je Madrid, koji ga je već pri samom dolasku na aerodrom u potpunosti očarao. Španjolci se drže one ‘gušti su gušti’ pa je tako u 9 ujutro nemoguće vidjeti gužve na ulicama i cestama, dok ćete u 9 navečer jedva prolaziti ulicama od rijeka ljudi. Kafići i restorani su krcati, svi uživaju, piju, jedu i naprosto guštaju u životu.

Pejović nam je u intervjuu osim detalja iz privatnog života otkrio i one iz poslovnog. Ispričao nam je i jedan od smiješnih trenutaka sa snimanja spota za pjesmu ’Neverna’.

- Manekenka koja je glumila u spotu mi je sjela u krilu za snimanje scene. Mi smo tu, kao, neka predigra, ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve. Moja srednja kćerka je odgledala taj spot i okrenula se prema meni i rekla:

"Kako si mogao ovo da uradiš mami?" I odmah je pobjegla u sobu”, smije se Aco Pejović.

VIDEO

Pogledajte cijeli intervju na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata, te uživajte u sadržaju na našim društvenim mrežama TikTok-u, Instagram-u i Facebook-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno