Obavijesti

Video

Komentari 14

Anđa iz Noćne more izazvala je internet zvijezdu na dvoboj

U okršaju dvije samoprozvane kraljice, Anđe iz Noćne more i Elizabete, nije nedostajalo drame i uvreda, a sve kako bi dokazale da su upravo one zaslužile pobjedu u najzabavnijem talent showu u regiji.

VIDEO

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

00:31

 

Prije YouTubea, ja sam bila prva kraljica, kazala je legendarna Anđa iz Malnarove 'Noćne more'. 

A kako bi Anđa dokazala svoj zvjezdani status, odlučila je izazvati slavnu YouTube kraljicu Elizabetu. 

- Misliš da si bolja, dokaži to i prijavi se na Videostar - izazivala je Anđa Elizabetu, Youtubericu koja samom svojom pojavom uznemirava ( ali i do suza nasmijava) regionalnu YouTubersku scenu. Svojim videima i humorom Elizabeta je na svom kanalu prikupila više od milijun pregleda, a na izazov je, kao i obično, podivljala.

- Je l' ova upravo rekla hashtag kill? Tko si ti da ti mene izazivaš na Videostar? - odgovorila joj je bijesna Elizabeta i dodala da ne može vjerovati da je Anđa rekla da ju kopira.

- Ja sam ona koja se predstavljati ne treba. Mene znaju svi. Snimam ovaj video kako bi vam dokazala da sam ja YouTube kraljica i rekla zašto bi ja trebala biti Videostar - rekla je Elizabeta i opalila 'virtualnu' pljusku svima koji su sumnjali u nju. 

Ne propustite pratiti JoomBoosov YouTube kanal kako ne biste propustili njihov finalni okršaj.

A kako izgleda njen odgovor Anđi, pogledajte u videu:

 

Anđa je bila član legendarne ekipe 'Noćne more' Željka Malnara. Najpopularniji antitelevizijski show u Hrvatskoj emitirao se 25 godina, a pod vodstvom Željka Malnara  Braco, Cezar, Anđa i Slađa bili su jedni od najpoznatijih antijunaka malih ekrana. 

- Svi mladi se trebaju prijaviti na Videostar, znamo da ste talentirani i ne čekajte. Pokažite svoj talent - kazale su jake snage zagrebačke Pešćenice.

Legende noćne more pozvale u sve kreativce, beauty blogere i gamere da se prijave na najzabavniji online talent show kojeg priprema JoomBoos. 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na VideoStar.joomboos.hr i osvojite putovanje u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno