Obavijesti

Video

Komentari 27

Ana Begić kao Sharon Stone u 'Sirovim strastima' priznala: 'Nisam takla poštarevu lojtru'

Ana Begić kao Sharon Stone u 'Sirovim strastima' priznala: 'Nisam takla poštarevu lojtru'
1

I ove nedjelje vam donosimo neponovljivi Kerekesh show s Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom. Novi video 'Male škole lošeg zavođenja' pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata u 12 sati

VIDEO

Sharon Stone je razvalila ulogu u popularnom filmu "Sirove strasti" i kad bi dobila priliku pogledati ovu parodiju na njezinu najseksi scenu ikad...sigurno bi odustala od glume. Ana je pokazala kako se to radi, kako se zavodi i to s pet puta težim tekstom s pet puta manje smisla, komentirao je Jan Kerekeš o novom videu Kerekesh showa i 'Male škole lošeg zavođenja'.

POGLEDAJTE VIDEO: SIROVE STRASTI ŠVASANJA

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a četvrtoj epizodi za vas smo rekreirali poznatu scenu iz filma 'Sirove strasti'.

- Gospodična, možete li mi molim vas reći u kojim ste odnosima s onim poštarom koji prodaje sokić od bazge? - komentirao je inspektor Krunoslav Prišt kao inspektor u policijskoj postaji.

Ana Begić Tahiri kao Sharon Stone je krenula odgovarati u kakvim su odnosima i što kod muškarca voli.

- Brala sam s njim bazgu. Jako volim bazgu. On se nekada popeo na i na drvo, a to jako volim. Volim muškarce koji su neustrašivi i znaju što žele - komentirala je privlačna i atraktivna Ana.

Osim toga priznala je i da nije dirala poštarevu lojtru, da voli švasanje, ali i da joj se rupe ispunjavaju jezikom.

POGLEDAJTE VIDEO: DIGNI ME DO DISCO KUGLE

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Ana nam je objasnila kako su koncipirane epizode u serijalu i kako se snašla u ovoj ulozi.

- Definitivno svaka epizoda govori o drugačijem tipu zavođenja i likovi su birani tako da dodatno potenciraju sve mane određene scene. Privatno sam dosta povučena osoba i zavođenje mi nije jača strana, tako da sam za potrebe snimanja vježbala s mužem kod kuće sve scene. Za neke scene mi čak nije dao ni dozvolu da ih snimam. Toliko sam bila loša u zavođenju. Zapravo sam zahvaljujući ovim videima pronašla u sebi malu zavodnicu - komentirala je.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno