Obavijesti

Video

Komentari 8

Ana Begić Tahiri u ulozi Jennifer Lawrence: 'Dobila sam otkaz jer sam lizala uši svima u uredu...'

Ana Begić Tahiri u ulozi Jennifer Lawrence: 'Dobila sam otkaz jer sam lizala  uši svima u uredu...'
1

I ove nedjelje pogledajte zgode Ane Begić Tahiri i Jana Kerekeša kroz film 'U dobru i u zlu'. Video pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata u nedjelju u 12 sati

VIDEO

Ana Begić Tahiri pokušala je kao Jennifer Lawrence zavesti Jana Kerekeša kao Bradleya Coopera koji je najviše pažnje posvetio pahuljicama s mlijekom i starijim ženama. Romantična drama 'U dobru i u zlu' definitivno poprima drugu dimenziju u Kerekesh showu, a poslovica 'Stara koka, masna juha' dobila je još jednog obožavatelja, komentirao je Jan Kerekeš o novoj epizodi 'Male škole lošeg zavođenja'.

POGLEDAJTE VIDEO: 'NI U DOBRU NI U ZLU'

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u šestoj epizodi smo za vas rekreirali scene iz filma 'U dobru i u zlu'.

Svi znamo za poznatu scenu iz filma kada Jennifer Lawrence i Bradley Cooper sjede u restoranu. Ovoga puta nam istu scenu prikazuju Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš.

- Pa dobro zašto si naručio pahuljice s mlijekom? - pitala je Ana Begić Tahiri Jana. Nakon početne zbunjenosti odgovorio je kako voli pahuljice i da ih je zato naručio i da on ne razumije zašto je ona naručila čaj.

- Naručila sam čaj jer si ti naručio pahuljice! - odgovorila mu je Ana.

Nakon početnog nerazumijevanja i razgovora o različitim dijelovima života, Ana je priznala kako je lizala uši svima u uredu.

- Bilo ih je jedanaest. Lizala sam uši čak i ženama, i starijima i mlađima. Bilo je vlažno i slinavo - dodala je Ana o iskustvu.

Nastavili su razgovor, a kako su sve 'začinili' ovu poznatu scenu pogledajte u videu.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA 'MALE ŠKOLE LOŠEG ZAVOĐENJA'

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Ana nam je otkrila i koliko su puta ona i Jan do sada surađivali.

- Naša prva veća suradnja krenula je upravo na predstavi "Ljubaf" u režiji Ljubomira Kerekeša 2014. godine u kojoj smo upravo glumili likove Štefu i Iveka, kao i u prvom videu. Nakon toga zajedno smo snimali nekoliko TV serija, filmova i napravili zajedno još dvije predstave od kojih je zadnja "Ja, trudnica". Ako će sve proći kako očekujem, nakon ovog serijala ću se potruditi zaobilaziti Jana u širem luku - dodala je Ana.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: 'NI U DOBRU NI U ZLU'

VIDEO

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...