Obavijesti

Video

Komentari 9

Andrassy: Zbog luka sam skoro ostala bez umjetne trepavice

Andrassy: Zbog luka sam skoro ostala bez umjetne trepavice
2

Dubravko Miličić Dudi u trećoj sezoni showa "Ljubav ide kroz želudac' sudačku je kuhaču proslijedio Andrei Andrassy, ali prvo je od nje tražio da mu dokaže svoje sposobnosti i vještine u kuhinji

VIDEO

Počela je jesen, a s njom i najveći festival piva i kobasa Oktoberfest u Njemačkoj. Ako ne možete ‘potegnuti’ do Münchena, bavarski ugođaj si možete napraviti kod kuće. Nova članica žirija showa "Ljubav ide kroz želudac" koji snimamo u suradnjiu s Lidlom inspirirat će Vas da kreirate obrok koji će vam zagrijati želudac i dušu u hladnim, kišnim danima.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TREĆE SEZONE 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

Dubravko Miličić Dudi u trećoj sezoni showa sudačku je kuhaču proslijedio Andrei Andrassy, ali prvo je od nje tražio da mu se dokaže. Blogerica Andrea pripremala mu je njemačke kobase s lukom, kiselim kupusom i pivom. Iako Andrassy voli da se osjeti luk u jelu, ipak nije savladala sjeckanje tog povrća pa se Dudi uhvatio noža. 

- Kobasica ti je bila kao druga sezona showa, totalni debakl - komentirao je Dudi kad je probao Andrein hot dog. No, njegove kritike nisu je previše dirnule. 

>>> PRISJETITE SE DRUGE SEZONE

Natalija je slavila u gastro showu Ljubav ide kroz želudac
Natalija je slavila u gastro showu Ljubav ide kroz želudac

- Žao mi je ako tebi nije fino, meni je za prste polizati - rekla je nova članica žirija showa Ljubav ide kroz želudac. 

'Nisam imala pojma što me čeka'

- Došla sam na poziv Dudija i, iskreno, nisam imala pojma što ja to točno trebam. Čovjek mi nije apsolutno ništa rekao. Tako sam ja došla i on je meni uvalio neki recept koji ja trebam pripremit. Taj recept je imao sve dobre sastojke, međutim, bio je to recept koji ja nikad ne bih radila na taj način - kazala je Andrea i opisala kako bi ona kobasice popržila same na grill tavi i onda tu pivu reducirala s lukom u posebnoj tavi, a kobasice dodala na sam kraj uz zelje, a možda bi ih i zapekla u pećnici. Andrassy bi uzela i drugi sir. 

- Uzela bih cheddar. Ovo što smo mi radili je brža verzija, ovo je brzinski ručak koji je jako, jako fin. Idealan je za studente koji možda ne žele obični hot dog, nego možda malo glumiti da znaju koju stvar više o kuhanju - kaže Andrea i dodaje kako je kobase morala pripremati kako bi 'Dudi ocijenio jesam li ja dovoljno kul i talentirana u kulinarskom smislu da bih imala pravo donositi sud o tuđim kulinarskim sposobnostima'.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr

Veliko finale gastro izazova: Čiji će burger oduševiti suca?
Veliko finale gastro izazova: Čiji će burger oduševiti suca?

‘Skoro mi se odlijepila umjetna trepavica od suza od luka’

- Zajedničkim smo snagama spremili taj recept. On mi je pomogao narezati luk, naprimjer, jer se meni skoro odlijepila umjetna trepavica od suza od luka. I na kraju, unatoč svim očekivanjima je bilo prefino. Kobasice su bile savršene, zelje je bilo savršeno, piva je cijelu priču napravila nevjerojatno sočnom i ukusnom, tako da ono, jako jako fini hot dog smo složili koji ću isprobati i doma, bez Dudija i sama ću si narezat luk. Bio je to hot dog sa zeljem, ali smo kobasice kuhali u pivi, tak da su one u principu bile sočne i nisu bile obične kobasice, nego su se napile te pive - pijane kobasice sa zeljem, jako fino - zaključila je Andrea.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Juraj Šebalj: 'Obrati pozornost na pješake, upali duga svjetla i u naseljenom mjestu...'
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: 'Obrati pozornost na pješake, upali duga svjetla i u naseljenom mjestu...'

U novoj epizodi smo se bavili romobilima i pješacima, a Šebalj nam je dao i jedan bitan savjet kako se ponašati u slučaju prometne nesreće koji će nam svima pomoći...

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac
Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica