Obavijesti

Video

Komentari 5

Arija Rizvić: 'S dečkom Markom Vargekom zavoljela sam nogomet, navijam za Dinamo'

Arija Rizvić: 'S dečkom Markom Vargekom zavoljela sam nogomet, navijam za Dinamo'
1

Redateljica i glumica Arija Rizvić otkriva detalje kako nastaju najgledanije scene, te zašto je zavoljela nogomet i tko joj se od hrvatskih nogometaša najviše sviđa. Video pogledajte na YT kanalu 24sata i Videoteci 24sata

VIDEO

Kazališna redateljica i glumica Arija Rizvić, mnogi se sjećaju iz televizijske serije 'Drugo ime ljubavi', ali i kao pobjednice HTV-ovog showa 'Zvijezde pjevaju'. Ispričala je kako se snalazi u ulozi redateljice te s kakvim se redateljima susretala tijekom karijere.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Susrela sam se s redateljima, koji psuju i izderavaju se na probama. To je jako traumatično iskustvo za glumce, meni se u tom trenutku događa blokada na primjer - priznala je Arija Rizvić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Arija je otkrila da su kolege glumci ponekad neprofesionalni i bezobrazni. 

- Jednom mi je glumac rekao da mu je pas pojeo tekst- smije se Arija.

Zagreb: Redateljica Arija Rizvić

Postala je popularna na društvenim mrežama nakon serije 'Drugo ime ljubavi' i emisije 'Zvijezde pjevaju', pa od tada prima puno poruka od svojih obožavatelja.

- Čak sam imala jako neugodnu situaciju s osobom, koja mi je slala puno poruka na dnevnoj bazi i prijetila mi je da će si nešto napraviti, ako ne odgovorim na poruke' - redateljica je priznala da se nije obratila policiji, jer je osoba nakon nekog vremena nestala. 

Arija je u sretnoj vezi s RTL-ovim sportskim novinarom Markom Vargekom. Zajedno su više od godinu dana, a koliko se vole rado pokazuju na društvenim mrežama. Zbog Svjetskog prvenstva u Kataru bili su dugo razdvojeni.

- On mi je trenutno najveća podrška. Pomaže mi pamtiti tekstove, puno kuha za mene, jer ja ne volim kuhati - rekla je Arija.

S Markom je zavoljela nogomet, navija za Dinamo, a omiljeni nogometaš joj je Luka Modrić.

- Obožavam ga, toliko je divan i skroman čovjek. Molila sam Marka da me upozna s Lukom, ako će biti prilika - odgovorila je.

Pogledajte video: 

VIDEO

Pogledajte cijeli intervju na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata. Cijelu Oriđiđi produkciju pratite i na TikTok-u, Instagram-u i Facebook-u 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković