Obavijesti

Video

Komentari 9

Arija Rizvić: 'Šamar Katarine Baban me zabolio, stvaran je'

Arija Rizvić: 'Šamar Katarine Baban me zabolio, stvaran je'
3

Mlada glumica i redateljica Arija Rizvić u seriji 'Drugo ime ljubavi' glumi razmaženu tinejdžericu i influencericu Maju. U 24 pitanja raspričala se o ulozi i rekla ponešto o prijateljstvu na setu s Katarinom Baban

VIDEO

Nemam nikakve sličnosti s Majom iz serije 'Drugo ime ljubavi'. Ona je problematična, razmažena tinejdžerica, a ja to nikad nisam bila, bila sam mirno dijete. Nemam ni ambicija postati influencerica kao ona. Imala sam zatvoren profil sve do početka serije pa su me kolege nagovorile da moram imati javni. Objavim spontano ono što mi se sviđa, rekla je Arija Rizvić (26), glumica u seriji 'Drugo ime ljubavi'.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ARIJOM RIZVIĆ:

Svoj prvi glumački angažman na seriji dočekala je široke ruke iako je karijeru započela kao kazališna redateljica. Na setu je postala najbolja prijateljica s glumicom Katarinom Baban, inače njezinom najžešćom suparnicom u fiktivnom svijetu.

- Katarinin šamar u seriji je bio stvaran. Nisam joj poželjela vratiti privatno jer se mi jako volimo. Jako smo dobre prijateljice i pomogla mi je u glumi jer ima puno više iskustva - rekla je Arija.  Zajedno su otputovale u Pariz, a kaže da kad sve ovo prođe planiraju odletjeti u Amsterdam. Mlada Riječanka smatra da može biti i redateljica i glumica, a zasad je uspješno spajala te dvije paralelne karijere. 

- Kazalište, predstave, uloge, sve me to mijenja. Maja mi je bila veliki izazov jer smo suprotnosti. Na početku sam se mučila jer je to bila ogromna količina teksta. Snima se svaki dan, ima jako puno toga, ali onda sam se s vremenom navikla na to - rekla je. Za ulogu se, kaže, nikad ne bi obrijala na ćelavo, a najviše ju živcira kad ljudi kasne na probe ili set. 

Režirala je predstavu 'Tri X i ja' o spolnom zlostavljanju i muško-ženskim odnosima, a kaže da ju je ona naučila kako za nju više nema tabua iako sama nije prošlo kroz slično iskustvo. 'Girly crush' na filmu joj je Javier Bardem, a muškarac koji ju može osvojiti je onaj koji ju nasmijava.

- Istinski me ispunjavaju dragi ljudi, oni koje volim i umjetnost - rekla je. Uskoro ima dosta režijskih projekata, a priprema duo dramu s Tarikom Filipovićem i Dariom Lorenci.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KATARINOM BABAN: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno