Obavijesti

Video

Komentari 19

Atraktivna Walme oduševila je Šebalja driftom pa ga šokirala plesom: 'Pa mogla si past, jao!'

Atraktivna Walme oduševila je Šebalja driftom pa ga šokirala plesom: 'Pa mogla si past, jao!'
7

Serijal 'Zvijezde vrište' na YouTube kanalu 24sata došao je do jubilarne pedesete epizode. Nives Celzijus, Slavko Sobin, Lidija Bačić, Dalibor Petko, samo su neke od zvijezda koje su se vozile sa Šebaljem

VIDEO

Čast da bude gost u jubilarnoj pedesetoj emisiji serijala 'Zvijezde vrište' pripala je atraktivnoj plesačici Valentini Walme. Uplesala je u kadar, a Juraj Šebalj je bio fasciniran jer je i sam krenuo u školu plesa, no kako kaže, odustao je na pola tečaja. Kao pravi gentleman, otvorio joj je vrata svoje jurilice i show je mogao početi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Zvijezde vrište' s Valentinom Walme

- Volim razbijati svoje strahove. Volim brzinu. Svega čega me je strah mi je super - priznala je Walme Šebalju prije nego što je on krenuo s vožnjom. Prije nego što je dodao gas, Valentina je Šebalju 'srušila' neke od predrasuda koje ljudi imaju o muškarcima u plesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon kratkog razgovora, bilo je vrijeme da Šebalj pokaže svoje vještine. Ne pleše u dvorani kao Walme, ali autom je plesao po stazi. Driftao je, okretao auto pod ručnom i pokušao zadiviti svoju atraktivnu gošću kojoj osmijeh nije silazio sa lica. Walme je izbacila ruku kroz prozor i hvalila Šebaljeve vještine za volanom. Driftao je oko kamermana, čunjeva, okretao se pod ručnom.

- Severina je top plesačica - otkrila je Walme kada ju je Šebalj, prije nego što joj je predao auto pitao s kim je sve plesala.

U showu 'Ples sa zvijezdama' nastupila je s Davorom Garićem i Jankom Popovićem Volarićem, no za njega je rekla da je super, ali da mu ples ne ide najbolje. Osim Severine, Walme je plesala i na nastupima srbijanske pjevačice Nataše Bekvalac te hrvatske zvijezde Lane Jurčević. Kada je Šebalj saznao dovoljno o njezinoj plesnoj karijeri, dao joj je auto u ruke.

- Šariću, jesi vidio kako se to radi? Prošla si izazov. Bravo! - oduševljen je bio Juraj kada je Valentina iz prvog pokušaja uspjela okrenuti auto pod ručnom.

Kada je to savladala, bio je red da i drifta stazom. Šebalj joj je objasnio kako da se autom okreće oko svoje osi, a Walme je vrlo brzo savladala njegove savjete i uspješno ispunila i drugi izazov. Nije stala samo na tome, plesačica je morala i promijeniti gumu na autu.

- Ne mogu ja to. Nema šanse da otegnem šarafe - govorila je Walme dok se mučila na početku izazova, no onda joj je Šebalj priskočio u pomoć. Ali, naposljetku Valentina je sama promijenila kotač, a Šebalj je samo davao upute sa strane.

Da ne ostane sve na tome da samo Valentina obavlja izazove, talentirana plesačica izazvala je Šebalja. Pokazala mu je plesni pokret pod nazivom 'Pad smrti' i uplašila i zbunila Šebalja kada se uhvatila za njega i počela padati.

- Kaj je tebi!? Pa dobro da sam te uhvatio - šokiran je bio Šebalj jer nije očekivao da će Valentinu mora zadržati na samo nekoliko centimetara od poda.

Cijelu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Valentina Walme u 'Zvijezde vrište' 11:19

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....