Video

Komentari 32

Baka Prase nije štedio: Ekipi poslao Lamborghini od 230.000 eura za snimanje Rap Campa

Baka Prase nije štedio: Ekipi poslao Lamborghini od 230.000 eura za snimanje Rap Campa

Prva epizoda nove sezone najvećeg regionalnog hip-hop talent showa, Rap Campa izašla je na JoomBoos YouTube kanalu. Tražimo nove talente, a u prvoj epizodi dobili su luksuznu jurilicu - od Bake Prase

Ovaj Lambo sam nabavio za mentore i za kandidate, auto je definitivno strava – rekao je youtuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase, na početku prve epizode nove sezone JoomBoosova showa Rap Camp. Baka, baš kao i u prvoj, ima svoju ulogu i u novoj sezoni, a ovoga puta je k'o 'pijani milijunaš' koji uokolo dijeli skupe automobile i dragocjene poklone.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

Ova igračka koju im je poklonio za snimanje vrijedi vrtoglavih 230 tisuća eura. Baka je odlučio da kandidati i mentori, Hiljson Mandela, Fil Tilen i Marin Ivanović Stoka, ove sezone moraju u natjecanje ući sa stilom, pa nije baš štedio da im isto i omogući.

- Ma ovaj auto je zakon, tko ne bi volio ovakav poklon odmah na početku nove sezone. Sad nas nitko ne može zaustaviti da rasturimo, ova će sezona biti totalni hit – složili su se kandidati i mentori. Ovakav poklon su i očekivali od Bake, koji se i inače hvali skupim autima koje kupuje i vrijednim satovima koje nosi.

Baka se stalno hvali svojim skupim autima

Prvi luksuzni auto koji je popularni youtuber nabavio za sebe bio je Porsche, a ovog ljeta su se svi raspisali o njegovom novom Lamborghini Urusu, automobilu kojem se cijena na tržištu inače kreće oko 330 tisuća eura.

- Što me više gaze, to ću biti jači. Vratio sam se i napokon sam ga nabavio, napokon imam svoj Lamborghini Urus – nahvalio je Baka svog novog žutog ljubimca u videu koji je dosad pregledalo gotovo dva milijuna ljudi. Nekoliko mjeseci prije toga, kupio je srebrni Porsche, a tada su ga mnogi napali da se razbacuje novcem i nepotrebno hvali svime što ima. Youtuber im je tada odgovorio da prihvaća njihovo mišljenje, ali i da misli kako on svojim novcem može kupovati što želi i s njime raditi što god se on sjeti.

Napadaju ga zbog rastrošnosti

- Radio sam i zaradio velike svote, što je činjenica. Možda ne izgleda primjereno trošiti toliko novca na prostoru gdje je prosječna mjesečna plaća oko 300 eura, ali zapravo se ponosim time kako se ponašam s novcem, naučio sam se nositi sa svime, biti umjeren. Kad sam tek počeo zarađivati, vukla me skupa odjeća. No, prestao sam s time. Kupujem si samo tenisice, imam 20-ak pari. Prije sam cijeli život nosio tenisice od 40 eura. Prve skupe kupio sam u 21. godini, sebi za rođendan, svojim novcem, koji sam sam zaradio – ispričao je.

'Ne volim kad se ističu samo negativnosti'

O tome se rijetko priča, ali Baka novac često daje i u humanitarne svrhe, pa u videima spominje kako ne voli kad ga se naziva sebičnim.

- O nama youtuberima se stalno piše u negativnom kontekstu, a nitko ne priča o tome kako mi, na primjer, prikupljamo pomoć za djecu i potrebite te doniramo novac raznim humanitarnim akcijama. U jednoj smo akciji skupili desetke tisuća eura, mi youtuberi dali smo novac i za djecu oboljelu od raka kojima je pomoć zaista najpotrebnija i stvarno se trudimo pomagati gdje god možemo. Znam da imam dovoljno novca da drugima pomognem, pa zašto to ne bih i učinio. Malo me smeta kad se to teško ističe, a uvijek se piše o tome kako mi loše utječemo na mlade i kako trošimo svoj novac na gluposti – izjavio je Baka još 2019. za regionalne medije.

Automobili i skupe stvari za njega su samo dobra zezancija, strast i nešto što voli, a nikako ne smatra da su to životne vrijednosti i da ga one obilježavaju. Ali, ako si nešto može priuštiti, zašto bi se ustručavao, kaže.

Kako izgleda Lambo koji je Baka 'poklonio' Rap Camp ekipi, pogledajte u prvoj epizodi talent showa u 12:00 sati samo na JoomBoos YouTube kanalu.