Obavijesti

Video

Komentari 32

Baka Prase nije štedio: Ekipi poslao Lamborghini od 230.000 eura za snimanje Rap Campa

Baka Prase nije štedio: Ekipi poslao Lamborghini od 230.000 eura za snimanje Rap Campa

Prva epizoda nove sezone najvećeg regionalnog hip-hop talent showa, Rap Campa izašla je na JoomBoos YouTube kanalu. Tražimo nove talente, a u prvoj epizodi dobili su luksuznu jurilicu - od Bake Prase

VIDEO

Ovaj Lambo sam nabavio za mentore i za kandidate, auto je definitivno strava – rekao je youtuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase, na početku prve epizode nove sezone JoomBoosova showa Rap Camp. Baka, baš kao i u prvoj, ima svoju ulogu i u novoj sezoni, a ovoga puta je k'o 'pijani milijunaš' koji uokolo dijeli skupe automobile i dragocjene poklone.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

Ova igračka koju im je poklonio za snimanje vrijedi vrtoglavih 230 tisuća eura. Baka je odlučio da kandidati i mentori, Hiljson Mandela, Fil Tilen i Marin Ivanović Stoka, ove sezone moraju u natjecanje ući sa stilom, pa nije baš štedio da im isto i omogući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ma ovaj auto je zakon, tko ne bi volio ovakav poklon odmah na početku nove sezone. Sad nas nitko ne može zaustaviti da rasturimo, ova će sezona biti totalni hit – složili su se kandidati i mentori. Ovakav poklon su i očekivali od Bake, koji se i inače hvali skupim autima koje kupuje i vrijednim satovima koje nosi.

Baka se stalno hvali svojim skupim autima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono moje

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

Prvi luksuzni auto koji je popularni youtuber nabavio za sebe bio je Porsche, a ovog ljeta su se svi raspisali o njegovom novom Lamborghini Urusu, automobilu kojem se cijena na tržištu inače kreće oko 330 tisuća eura.

- Što me više gaze, to ću biti jači. Vratio sam se i napokon sam ga nabavio, napokon imam svoj Lamborghini Urus – nahvalio je Baka svog novog žutog ljubimca u videu koji je dosad pregledalo gotovo dva milijuna ljudi. Nekoliko mjeseci prije toga, kupio je srebrni Porsche, a tada su ga mnogi napali da se razbacuje novcem i nepotrebno hvali svime što ima. Youtuber im je tada odgovorio da prihvaća njihovo mišljenje, ali i da misli kako on svojim novcem može kupovati što želi i s njime raditi što god se on sjeti.

Napadaju ga zbog rastrošnosti

- Radio sam i zaradio velike svote, što je činjenica. Možda ne izgleda primjereno trošiti toliko novca na prostoru gdje je prosječna mjesečna plaća oko 300 eura, ali zapravo se ponosim time kako se ponašam s novcem, naučio sam se nositi sa svime, biti umjeren. Kad sam tek počeo zarađivati, vukla me skupa odjeća. No, prestao sam s time. Kupujem si samo tenisice, imam 20-ak pari. Prije sam cijeli život nosio tenisice od 40 eura. Prve skupe kupio sam u 21. godini, sebi za rođendan, svojim novcem, koji sam sam zaradio – ispričao je.

'Ne volim kad se ističu samo negativnosti'

O tome se rijetko priča, ali Baka novac često daje i u humanitarne svrhe, pa u videima spominje kako ne voli kad ga se naziva sebičnim.

- O nama youtuberima se stalno piše u negativnom kontekstu, a nitko ne priča o tome kako mi, na primjer, prikupljamo pomoć za djecu i potrebite te doniramo novac raznim humanitarnim akcijama. U jednoj smo akciji skupili desetke tisuća eura, mi youtuberi dali smo novac i za djecu oboljelu od raka kojima je pomoć zaista najpotrebnija i stvarno se trudimo pomagati gdje god možemo. Znam da imam dovoljno novca da drugima pomognem, pa zašto to ne bih i učinio. Malo me smeta kad se to teško ističe, a uvijek se piše o tome kako mi loše utječemo na mlade i kako trošimo svoj novac na gluposti – izjavio je Baka još 2019. za regionalne medije.

Automobili i skupe stvari za njega su samo dobra zezancija, strast i nešto što voli, a nikako ne smatra da su to životne vrijednosti i da ga one obilježavaju. Ali, ako si nešto može priuštiti, zašto bi se ustručavao, kaže.

Kako izgleda Lambo koji je Baka 'poklonio' Rap Camp ekipi, pogledajte u prvoj epizodi talent showa u 12:00 sati samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija