Obavijesti

Video

Komentari 18

Baka Prase, Tina Walme i još 48 zvijezda odgovara na škakljiva pitanja: 'Najviše se sramim...'

Baka Prase, Tina Walme i još 48 zvijezda odgovara na škakljiva pitanja: 'Najviše se sramim...'
1

Top 50 regionalnih zvijezda, pjevača, youtubera, TikTokera i influencera za jesenski je broj JoomBoos Videostar magazina otvorilo dušu i otkrilo neispričane priče o tome čega se srame i što smatraju svojom manom

VIDEO

Atraktivna plesačica Valentina Walme, popularni regionalni youtuber Baka Prase, kolumnistica Andrea Andrassy, pjevačke zvijezde Nika Turković, Lana Jurčević i Matija Cvek, YouTube zvijezda Nika Pavičić i još 43 regionalna influencera otkrilo je sve svoje skrivene tajne. 

'Koja je tvoja najveća sramota?'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A braaate samo ŠAIM SE. KOMPLETI U PRODAJI NA saimse.com

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

- Brutalno sam se osramotio u srednjoj školi. Jednoj sam curi, koja mi se tada sviđala, poslao poruku i priznao joj to, ali nisam dobio odgovor koji sam očekivao - ispričao je Baka Prase svoju najveću sramotu u životu.

- Računa li se 'Krim Tim 2' pod najveću sramotu? - u svom je stilu komentirala Andrea Andrassy, a onda je i zaista ispričala čime se najviše osramotila.

Neka pitanja su ih raznježila 

I dok su neka pitanja bila pomalo neugodna, neka su ih potaknula na razmišljanje. Mnogi nisu znali što bi odgovorili na pitanje 'Zbog čega su tvoji roditelji najviše ponosni na tebe?', ali su se ipak dosjetili i ovo pitanje ih je sve redom dosta raznježilo. 

- Mislim da su moji najviše ponosni na to što su me dobro odgojili i što sam danas dobra, pristojna i draga žena - rekla je slovenska zvijezda, Nika Zorjan.

Što su još otkrili o sebi, na kakva su pitanja morali odgovarati i koje su njihove najveće životne sramote, a koji najveći uspjesi - sve to možete čitati u novom broju JoomBoos Videostar magazina koji je na svim kioscima.

Najcool pokloni uz JoomBoos magazin

Cijena magazina je 30 kuna, a osim super hot priča, uz magazin dolaze super darovi. Raspored sati, knjižica 'Teini dnevnici', 19 super postera i cool knjižica 'Generacija Z' za vaše klince i Nescafé kava za vas. Baš savršena kombinacija.

Najpopularniji magazin za mlade

JoomBoos Videostar magazin najprodavaniji je magazin za mlade u Hrvatskoj, a dosad je nekoliko puta nagrađivan na prestižnim svjetskim natjecanjima. Prošle godine magazin je nagrađen srebrnom nagradom na dodjeli Print Innovation Awards. U JoomBoos Videostaru možete čitati uvijek najnovije i najzabavnije vijesti iz svijeta YouTubea i društvenih mreža, intervjue s poznatim domaćim i svjetskim zvijezdama te sve ono što zanima vašu djecu, ali i vas. A tu su uvijek i super pokloni!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

JoomBoos magazin 00:30
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno