Obavijesti

Video

Komentari 11

Baku i djeda prati 200 tisuća ljudi: Snimaju se i u šopingu

Baku i djeda prati 200 tisuća ljudi: Snimaju se i u šopingu
1

Bračni par iz Thringstonea, malenog sela u Engleskoj počeo je objavljivati videa kako bi bili u kontaktu s obitelji. Ubrzo ih je na Instagramu zapratilo više od 200 tisuća ljudi

VIDEO

Napravili smo profil jer imamo veliku obitelj koja ne živi s nama pa nisu su mogli vidjeti što radimo. U početku sam objavljivao videa svoje supruge, priča Geoffrey Walker (89). 

Sa suprugom Pauline (86) vodi Instagram profil koji je postao pravi viralni hit, a oni su postali senior influenceri. Na Instagramu ih prati više od 200 tisuća ljudi.

- Iskreno, nismo ovo očekivali da će se dogoditi - kaže djed influencer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:42

Profil im je 'eksplodirao' u svibnju 2017. kada je netko objavio fotografiju njihovog Instagram profila na Twitteru. U vrlo kratkom roku dobili su više od 150.00 'lajkova', a obožavatelji su im samo počeli dolaziti.

- Navečer smo imali 80 pratitelja, a kada smo se probudili imali smo 18.000. Pitali smo se što se događa. Od tada nismo stali, svakoga tjedna dobivamo barem 1000 pratitelja - rekao je ovaj bračni par. Prate ih ljudi iz gotovo svih zemalja svijeta koji uživaju u njihovim dogodovština.

Na profilu svakodnevno dijele videa njihovog kuhanja, putovanja, vrta, šivanja i savjeta koje dijele. U braku su već 69 godina, a imaju troje djece, petero unuka i deset praunuka. Iako se uvijek trude biti pozitivni u svojim videima, nedavno su s pratiteljima podijeli tužnu vijest - Paulini je netko ukrao torbicu.

Video je naravno postao viralan pa su par čak pozvali u jednu emisiju u kojoj su osvojili 1000 funti za novu torbicu.

Osim uspjeha na Instagramu, par je izdao i knjigu 'Parted by Conflict', a sav prihod od nje daruju u humanitarne svrhe. Knjiga je skup ljubavnih pisama koje su si supružnici pisali dok je Geoffrey bio na ratištu.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno