Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Brine o tri psa koji imaju svaki po dvije noge: 'Oni su heroji...'

Desetogodišnji Cyrus, šestogodišnji Lucky i trogodišnji Deuce terapeutski su psi u dječjim bolnicama. Sveučilišni profesor iz Amerike, Dominick Scudera (55), udomio je ove pse i sada uživa brinući za njih

Foto: Instagram
1 komentara

Udomio sam ih kako bi bili inspiracija pacijentima u bolnicama. Oni su simbol nade i šalju poruku da se teškoće mogu prevladati, rekao Amerikanac Dominick Scudera (55). Ovaj sveučilišni profesor brine o tri psa koji svaki imaju po dvije noge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istrenirao ih je da budu terapeutski psi i sada ovi tri psića donose osmijeh u dječjim bolnicama. Tamo ih i nazivaju 'herojima s dvije noge'. Svaki od tri psa ima različit položaj nogu. Lucky ima dvije prednje noge, Cyrus dvije stražnje noge, Deuce dvije noge s desne strane. Kreću se, trčkaraju i igraju se poput svih ostalih pasa, a ponekad im u tome pomažu i malena kolica.

- Deuce ne treba pomoć. Nevjerojatan je. Iako ima noge samo na desnoj strani, jako je stabilan i snažan - ispričao je vlasnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pals #twoleggeddogs #lucky2legdog #deuce2legdog #bestfriends #pals #buddies #dogbrothers

A post shared by Lucky & Cyrus & Deuce (@2legdogs) on

No, Deuce ima tešku životnu priču. Kao štene su ga našli napuštenog u jarku s inficiranim i slomljenim nogama, a jedini spas je bio da mu dvije noge amputiraju. Iako mu nisu davali velike šanse, Deuce im je dokazao suprotno. Sada živi poput svih ostalih pasa.

- Nije uvijek lako s njima, ali sretan sam što sam im pružio dom pun ljubavi. Oni su moj život. Promijenili su mi život nabolje - ističe ponosni vlasnik. Dominick i za njih vodi poseban Instagram profil. Već su skupili 50.000 pratitelja, a svaki dan oduševljavaju objavama njihove igre ili provođenja vremena zajedno.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message