Buki Skandal: 'Uletio sam Nives Celzijus, a najveći 'bakšiš' koji sam zaradio je čak 12.000€...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 0

Buki Skandal: 'Uletio sam Nives Celzijus, a najveći 'bakšiš' koji sam zaradio je čak 12.000€...'

Bivši natjecatelj Supertalenta, zabavljač, glazbenik, a po novom i glumac, Buki Skandal odgovorio nam je na 24 pitanja o otkrio sve o sebi te najavio novu seriju na YT kanalu 24sata 'Tarik i Buki'

VIDEO Španjolski navijači upali među Hrvate pa su iznenadili i skandirali ime Luke Modrića!

BERLIN - Ekipa španjolskih navijača iz Madrida upala je u fan zonu gdje su smješteni hrvatski navijači. Najprije su pjevali španjolske navijačke pjesme, a zatim u jedan glas skandirali: 'Luka Modrić!'. Pjevao je čak i Vicente Lopez, koji je iz Barcelone, ali je pjevao s ostatkom ekipe iz poštovanja prema Modriću.

Pokretanje videa...

Španjolci skandiraju Luka Modrić 00:35

VIDEO Netko je ponovno išarao sliku Franje Tuđmana u Šibeniku

ŠIBENIK- Ponovno je išarana slika prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u šibenskom naselju Meterize. Ovoga puta netko je desno od Tuđmanova lica napisao malo slovo "d".

Pokretanje videa...

Šibenik: Ponovo išarana slika Franje Tuđmana 00:35

VIDEO Hrvati napravili šou na berlinskim ulicama! Doveli su tamburaše pa pjevali hitove

BERLIN - Hrvatska u subotu igra protiv Španjolske, a naši navijači su sa zagrijavanjem krenuli već u petak. Na tisuće Hrvata okupiralo je Berlin, a baza im je jedan kafić. Doveli su tamburaše i zapjevali najveće hrvatske hitove. Prolaznici su ostali u čudu, stanari iz obližnjih zgrada provirivali kroz prozore. Svi su htjeli vidjeti kakav šou su priredili Hrvati

Pokretanje videa...

Luda atmosfera u Berlinu 08:00

VIDEO Ljubav jedne mame rode! Pogledajte kako štiti svoje ptiće

VIŠKOVCI - Dirljiv prizor mame rode koja se nadvija nad gnijezdom kako bi od jake kiše zaštitila svoje mladunce snimila je profesorica biologije Danijela Slišković iz Osnovne škole Ivana Tišova. Roda je svila gnijezdo tik ispred škole, a učenici ove pernate životinje promatraju s divljenjem. - Roda štiti njihove glave - objašnjavala je učiteljica znatiželjnim učenicima.

Pokretanje videa...

Roda čuva djecu 00:36

VIDEO Njemačka puna navijača, a u fan zoni nema ni žive duše! Pogledajte rigorozne mjere...

BERLIN - Fan zona u Berlinu nalazi se odmah pored najpoznatije gradske atrakcije, Brandenburških vrata. Navijači će imati puno prostora, a moći će uživati i u velikom videozidu. Međutim, ulaz u fan zonu strogo je kontroliran od strane policije, koja detaljno pregledava svakog čovjeka i torbu. Ulaz u fan zonu moguć je samo u određenim terminima.

Pokretanje videa...

Berlin 01:21

VIDEO 'Hrvati, pa vi igrate tek sutra!': Nijemci u čudu, kockice dominiraju ulicama Berlina...

BERLIN - Hrvati, pa vi tek igrate sutra... Čudili su se njemački prolaznici koji su u središtu Berlina naišli na gomilu hrvatskih navijača. Iako 'vatreni' igraju protiv Španjolske tek u subotu (18 sati) već su se u petak prijepodne počeli skupljati na ulicama Berlina. Tamo pjevaju navijačke pjesme i vesele se velikom natjecanju.

Pokretanje videa...

Hrvatski i španjolski navijači 01:18

Iz Slavonije za Berlin ukrašenim BMW-om: 'Gdje god stanemo, svi se žele fotografirati s njim'

NA PUTU ZA BERLIN - Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda ukrasili su BMW u crvene i bijele kvadratiće pa krenuli u Berlin podržati Vatrene. - Naš automobil je prava atrakcija na putu, gdje god da stanemo, najmanje se sto ljudi želi fotografirati s njim. Kinezima smo najinteresantniji - ispričalo nam je veselo društvo.

Pokretanje videa...

Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda krenuli na utakmicu 01:20

VIDEO 'Vatreni' stigli u Berlin: Modrić izazvao oduševljenje navijača, pozdravljali i Broza

BERLIN - Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u petak oko 13 sati pred hotel Ritz-Carlton. Tamo će 'vatreni' prenoćiti uoči prve utakmice Eura protiv Španjolske (subota, 18 sati). Luka Modrić izazvao je oduševljenje navijača koji su skandirali: 'Luka, Luka', a pozdravili su i Brozovića.

Pokretanje videa...

Hrvatska reprezentacija stigla pred hotel 03:06

VIDEO Čuvajte se dima! Vlasti u Kambodži spalile više od 4 tone heroina, kokaina i marihuane...

KAMBODŽA: Ukupno smo danas spalili 4,1 tona droga, većinom kokaina, heroina i marihuane. Na crnom tržištu vrijednost droga bi dosegla oko 67 milijuna dolara, poručuju iz policije Kambodže nakon spaljivanja ogromne količine narkotika. "Mi nismo država koja proizvodi drogu, ali kriminalci koriste naš teritorij za tranzit opojnih sredstava", dodaju iz policije.

Pokretanje videa...

U Kambodži spalili više od četiri tone droge 02:59

Pilot Selak objavio nevjerojatnu snimku: 'Padobran mi se nije ispravno otvorio, vitlao me...'

Čuveni pilot Ivan Selak je u novoj Facebook objavi opisao kakve je imao probleme prilikom skakanja s padobranom. Sve je zabilježio snimkom. - Dakle padobran se nije otvorio onako kako treba (jedna strana) i počeo me vitlati ko malog majmuna. Događa se - napisao je

Pokretanje videa...

Pilot Selak imao problem pri skoku s padobranom: 'Počeo me vitlati kao malog majmuna!' 03:18