Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaigrani dupini: Čim ih je vidio, kapetan je počeo zviždati

Nesvakidašnji prizor je snimljen s broda koji je plovio između Korčule i Dubrovnika. Nekoliko dupina stvorilo se ispred broda i očaralo putnike i posadu svojom veselom pojavom

Video: 24sata Video
12 komentara

- Bilo je oko 9 sati ujutro.Taman smo pojeli doručak i krenuli piti kavu. Onda su došli, ispričala nam je Tea Piplović koja na putničkom brodu 'Tuna' radi kao cruise manager.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čim ih je vidio, kapetan je počeo zviždati pa su došli još bliže. Bilo ih je cijelo jato. Jedan maleni dupinčić je sa strane hvatao valove - oduševljeno nam je rekla Tea.

Dupini su snimljeni na plovidbi iz Korčule prema Dubrovniku. Tea radi na ovom putničkom brodu koji vozi sedmodnevne ture od Splita do Dubrovnika i nazad, a prima oko 30 gostiju.

TA DIVNA STVORENJA Mali Lošinj: 'Tata, tata, uspori! Gledaj, ispred nas su dupini...'

- Nikad ih nisam vidjela ovako izbliza. Ispred nas su 'plesali' desetak minuta. Svi smo opčinjeno gledali u njih. I mi i putnici. Onda su odjednom nestali - rekla je Tea.

Kapetan broda Jure Restović tvrdi kako je ove godine tijekom svojih redovitih plovidbi vidio znatno više dupina nego ikad. Prošle godine je s vanjske strane prove zalijepio naljepnicu smajlića pa kaže kako otad dupini dolaze baš pod provu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message