Video

Komentari 3

Croata iskreno: Smiješan mi je Vaso, izgubio je od youtubera! Želim borbu sa Savom Lazićem

Croata iskreno: Smiješan mi je Vaso, izgubio je od youtubera! Želim borbu sa Savom Lazićem

Zvijezda MMA-a u Hrvatskoj došao nam je na poligrafski test. Jesmo li ga uhvatili u laži i što je sve otkrio, saznajte na YouTube kanalu 24sata i na Videoteci 24sata

Smatram da sam pretjerao nakon meča s Vasom. Planuo sam jer to traje već 7, 8 godina, ponijele su me emocije, rekao je MMA borac Francisco "Croata" Barrio u svom prvom odgovoru u prvoj epizodi 'Poligrafa'

POGLEDAJTE VIDEO:

U novu epizodu Poligrafa dolazi MMA borac i član American Top Teama. Croata je odgovorio na sva pitanja, i to sve s istinitim rezultatom.

Smatraš li da ga opet možeš s lakoćom pobijediti? Želiš li meč sa Savom Lazićem? Smatraš li da možeš osvojiti KSW pojas do 66 kg? Kad si se povukao iz MMA-a 2015., jesi li znao da ćeš se vratiti? Je li ti skidanje kilograma teže od samog meča? Bi li se ikad okušao u bareknuckleu? Jesi li ponosan na vojnu karijeru svog oca? Je li istina da si više purger nego gaučos? Hoćeš li moći u budućnosti živjeti samo od MMA? Pogledajte je li na nekom pitanju "pao"...

Pretjerane reakcije

Popularni Panči spremno je pristupio poligrafu i priznao da je pretjerao u svojim reakcijama nakon meč u Šibeniku.

- Rekao je da će svi navijati za njega, moji prijatelji su ga počeli vrijeđati. Stao sam na stranu svojih prijatelja i bilo je to što je bilo. Nije trebalo tako biti, ali je, nažalost, ispalo tako - rekao je Barrio.

POGLEDAJTE BORBU VASE I CROATE:

Inspektor je bio nemilosrdan pa su se na stolu našla razna MMA pitanja, no Croata je na njih odgovorio sasvim prirodno.

- Vaso je izgubio od youtubera, nitko ga više ne smatra ozbiljno.

Od 10 borbi, 10 puta mogu izaći iz kaveza kao pobjednik protiv njega - rekao je Francisco i naglasio još jednom kako stvarno želi meč sa Savom Lazićem.

Skidanje kilograma

- Kad bih njega pobijedio, držao bih seminar hrvanja u njihovu klubu. Bio bi to dobar meč za regiju, Savo je isto popularan - objasnio je.

Ispričao je Croata i kako skida kilograme viška prije borbe, gdje se vidi u KSW-u te kako gleda na vojnu karijeru svog oca, a kako je poligraf reagirao na njegove odgovore pogledajte u 12 sati na našem YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.