Obavijesti

Video

Komentari 1

Danijel iz 'Zabranjene ljubavi' u novoj ulozi: Vodi novi serijal od subote na YT kanalu 24sata...

Danijel iz  'Zabranjene ljubavi' u novoj ulozi: Vodi novi serijal od subote na YT kanalu 24sata...
2

Iako ste ga do sada mogli vidjeti u 'Zabranjenoj ljubavi', u HBO-ovoj seriji 'Protuudar', ali i na kanalu 24sata u serijalu 'Firma', Zoran Pribičević priznaje kako je ovo prvi put da se našao u ulozi voditelja jednog serijala

VIDEO

Kako u slobodno vrijeme pišem sve i svašta, zapisao sam još davno i neke svoje šaljive skečeve koji su uglavnom bili inspirirani nekim stvarnim ljudima, situacijama i događajima i koje sam s vremenom dorađivao. Sada sam ih odlučio konačno završiti, uobličiti i pokazati svima pod zajedničkim nazivom ‘Tko je tu lud!?’, komentirao je uzbuđeno Zoran prije novog serijala na YouTube kanalu 24sata koji kreće u subotu 14.8. u 12h! 

POGLEDAJTE VIDEO: REAKCIJA NA SERIJU 'ZABRANJENA LJUBAV'

Serija 'Zabranjena ljubav' od samih početaka imala je veliki broj fanova i okupila dosta pozornosti. Zabranjena ljubav brata i sestre, svađe, ubojstva, aristokratska obitelj, sve su to elementi koji su se protezali kroz više od 700 epizoda koje su gledatelji s nestrpljenjem svakoga dana pratili.

Serija je okupila brojna glumačka imena koja i danas možemo pratiti. Filip Riđički sada glumi u 'Crno-bijelom svijetu', Mario Valentić natječe se u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a Antonija Šola jedna je od naših najpoznatijih kantautorica i pjevačica. Glavnog lika, Danijela, glumio je Zoran Pribičević.

- Ajme, ja to ne mogu gledati. Užas. Sjećam se da sam tad imao jako dobru emociju, ali točno taj dio nisu snimili tako da to nije ni bilo u epizodi - rekao je nam je Zoran u videu reakcije na seriju 'Zabranjena ljubav'. 

Nakon Akademije dramskih umjetnosti ostvario je značajan broj kazališnih i televizijskih uloga među kojima je i uloga Domovoya u HBO-ovoj seriji 'Protuudar'. Glumio je i u serijalu na YouTube kanalu 24sata pod nazivom 'Firma', a trenutno ga možete vidjeti i u predstavi Kerekesh teatra pod nazivom 'Imovina'. 

Osim glumačkih projekata, sada redovito radi na novim pričama i updateovima za svoju mobilnu aplikaciju 'Pričalica' koja je jedinstvena u cijelome svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'FIRMA' SA ZORANOM PRIBIČEVIĆEM

Pokretanje videa...

Ono kad bi svi rekli što misle 06:44

Zorana će publika moći pratiti i u novoj seriji 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. 'Tko je tu lud!?' govori o problemima jednog 'tipičnog' Hrvata u kojima će se moći pronaći baš svi!

- Ima tu svega, od šaljivih Zagoraca, nabildanih purgera, čudnih geekova do autentičnih Dalmatinaca - rekao je Zoran o seriji čija vas prva epizoda čeka 14.8. u 12 sati na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno