Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Dečki za pet! Uništene krovove u potresu popravljaju besplatno

Filip Jelavić, inače pravnik, s prijateljima Petrom Jovičićem, Vedranom Lovinčićem i Tonijem Renaudom danima sugrađanima radi hitne sanacije krovova. Ovaj vrijedan tim dnevno sanira od osam do deset krovova

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
10 komentara

Imamo toliko posla, ne prestaje nam zvoniti mobitel, rekao je Filip Jelavić (30) inače pravnik iz Zagreba.

Zadnjih nekoliko dana su ovi dečki napustili svoju svakodnevicu i uskočili u pomoć svojim sugrađanima. Sve je počelo Filipovom objavom na Facebooku u kojoj je ponudio svoju pomoć svima koji su oštećeni krovovi u ovom potresu. 

POGLEDAJTE UŽIVO JAVLJANJE:

Nakon potresa koji je prošle nedjelje pogodio njihov grad, Filip sa prijateljima Petrom Jovičićem, Vedranom Lovinčićem i Tonijem Renaudom već danima sugrađanima radi hitne sanacije krovova. Ovaj vrijedan tim dnevno sanira od osam do deset krovova. Upita je sve više, a na sve njih odgovara i akcijom vješto koordinira Filipova djevojka Ana Jovičić.

Nude što mogu, a to je sanacija krovova, odvoz šute i demontažu. Također ponudili su i smještaj za dvoje stanovnika Markuševca koji su u potpunosti izgubili svoj dom. Uz sve to, Filip sa svojom diplomom prava nudi i besplatno pravno savjetovanje za posljedice potresa, od naknade štete, do ugovornih odnosa te dopisi nadležnim državnim službama i tijelima.

Novac ne žele, to ih ne zanima, ali dobro bi im došle donacije materijala. 

Više o ovim hrabrim ljudima dobrog srca pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message