Video

Komentari 2

Detaljna analiza Armagedon finala i fantastičnih superborbi!

Detaljna analiza Armagedon  finala i fantastičnih superborbi!

Marko Petrak, Ozren Radavić i naš novinar Fabijan Hrnčić detaljno su analizirali sve borbe iz Osijeka. Koju borbu jedva čekaju pogledati te od koga očekuju nokaut večeri, pogledajte samo na YouTube kanalu 24sata!

Ostalo je još samo sedam dana do vrhunca najjačeg MMA turnira u regiji, druge sezone Armagedona. Nakon spektakularnog izdanja u Šibeniku, FNC organizacija ovaj put seli u Osijek gdje će se sastati finalisti Armagedon turnira, a gledat ćemo te sedam superborbi, i to ne bilo kakvih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivan Erslan, Ivica Trušček, Marko Bojković, Saša Milinković samo su neke od zvijezda koje će napuniti dvoranu Gradski vrt. Kao uvod u spektakl donosimo vam podcast u kojim su prekaljeni MMA stručnjaci, Marko Petrak, Ozren Radavić i naš novinar Fabijan Hrnčić detaljno analizirati svih 12 borbi iz Osijeka.

Što misle o spektaklu, koju borbu jedva čekaju pogledati te od koga očekuju nokaut večeri, pogledajte samo na YouTube kanalu 24sata u 12 sati, a do tada pogledajte i finaliste koji nastupaju na osječkom spektaklu!

Za pobjednika turnira u kategoriji do 84 kilograma borit će se hrvatski borac Mateo Šitum (25) i Srbin Matija Bosančić (21).

Jedan od zanimljivijih okršaja u finalu Armagedona bit će onaj u perolakoj kategoriji (do 66 kg) između srpskog MMA borca Denisa Jurakića (0-0) i hrvatske uzdanice Matea Bolfana (2-0). Popričali smo s borcima.

Za pobjednika turnira u kategoriji do 70 kilograma borit će se mladi hrvatski borac Alberto Antić (19) i Bugarin Rusi Minev (24).

Od ostalih finalista očekujemo brutalne mečeve u kategoriji do 77 kilograma gdje će se sastati Aleksandar Mihailović i Đorđe Bukvić te u kategoriji do 93 kilograma između Marija Žgele i Ivana Kuzmanovića