Obavijesti

Video

Komentari 16

Iskreno o kolegici Josipi Lisac: Ona je ona, a estrada je korida

Iskreno  o kolegici Josipi Lisac: Ona je ona, a estrada je korida
6

U velikom intervjuu povodom Dana žena, hrvatska glazbena legenda Zdenka Kovačiček govorila je o Josipi Lisac, statusu dive, a otkrila je i što bi promijenila u svojoj karijeri

VIDEO

Za mene se ljubav iskazuje i osjeća cijelo vrijeme, ne samo za Valentinovo. Volim obavljati šoping kada su takvi dani u pitanju, ne znam što ću sad za Dan žena, rekla je glazbena legenda Zdenka Kovačiček.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na sceni je više od pedeset godina i uživa u tome, kako kaže, jer ju drži adrenalin. U intervjuu povodom Dana žena otkrila je što svaka žena mora imati.

- Ne izađem iz kuće, a da nisam našminkana i sređena. Bez obzira na moje unutarnje stanje. Mi smo javne osobe i ljudi od nas očekuju najviše - objašnjava i dodaje kako treba izgledati te što treba imati pravi muškarac.

- Za mene je idealan pravi muškarac točno onakav kakav je bio i moj suprug. Bio je šarmantan, volio je glazbu i putovanja… Kad se dogodi taj klik, a to se zovu leptirići, onda je to to. Bitna mi je jako ta unutarnja ljepota.

Dotaknula se i goruće teme nakon inauguracije Zorana Milanovića, a to je izvedba njezine kolegice Josipe Lisac.

- To je kompleksna tema. Ona je ona, a estrada je korida. Inauguracija pripada svim građanima, a ne možeš očekivati da će se to svima svidjeti - rekla je Zdenka.

Zdenka je hrvatska jazz i rock pjevačica te jedna je od najznačajnijih i eminentnih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni, a odgovorila je i što misli o terminu 'dive'.

- Što znači biti diva? U taj pojam spada talent koji možeš pružiti publici te za onoga tko iza sebe ima uspješan rad i karijeru - objasnila je te otkrila što bi u svojoj karijeri htjela promijeniti.

- To je svakako izdavanje album, pametnije bih to činila jer radila sam sve što su mi ponudili. Nisam razmišljala hoće li mi to možda škoditi. Imala sam i prilike napraviti album s Goranom Bregovićem, a nemam taj album, a danas bi mi to puno značilo. Nisam bila dovoljno uporna, trebala sam ga zivkati i vuči za rukav, no nisam takva osoba - rekla je.

Priznaje kako je prava partijanerica, prva dođe, a zadnja ode, a uz to ju vežu predivne uspomene, kao i s njezinih inozemnih nastupa. 

- Veliki uspjeh u životu bio mi je što sam pjevala Mihailu Gorbačovu na rođendanu. To je čovjek koji je promijenio povijest. Sad se ježim kad se sjetim. To mu je bio 75. rođendan, a meni je to događaj života. Nemam fotografiju jer nisam od onih koji čovjeka gnjave za slikanje. Otpjevala sam četiri ruske balade, a oni su mirno to saslušali i zapljeskali - prisjeća se Zdenka. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...