Djed Mraz dan nakon dijeljenja poklona: 'Uništili ste sve što ste mogli i završili na vijestima...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 3

Djed Mraz dan nakon dijeljenja poklona: 'Uništili ste sve što ste mogli i završili na vijestima...'

Djed Mraz dan nakon dijeljenja poklona: 'Uništili ste sve što ste mogli i završili na vijestima...'
2

24sata Oriđiđi produkcija vam je u suradnji s Kerekesh Teatrom pripremila novu sezonu Kerekesh showa pod nazivom 'Novonormalni Djed Mraz'. Novu epizodu pogledajte 26.12. u 12 sati na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

U Rusiji su ukrali psa i nazvali ga Rudolf. Oštetili su 11.862 prometna znaka, 720 kilometara zaštitne ograde, 64 rampe, 58 semafora, 43 izloga raznih trgovina mješovite robe, dva bankomata i srušili jedan čunj prije radova na autoputu Zagreb-Macelj. Snimile su ih nadzorne kamere. Točnije 2.822 nadzorne kamere. Uglavnom uništili su sve što se moglo uništiti, komentirao je Jan Kerekeš uoči nove epizode nakon raznošenja poklona Djeda Mraza.

POGLEDAJTE VIDEO: 

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u blagdanskom duhu gdje pratimo sve zgode 'Novonormalnog Djeda Mraza'. On je sve ono što nikada niste mogli zamisliti, a u četvrtoj epizodi vam predstavljamo što se dogodilo s našim Djedom Mrazom nakon Božića.

U prvoj epizodi je naš Novonormalni Djed Mraz odlučio prihvatiti posao preko burze, u drugoj je pronašao Baku Mraz. U trećoj je nabavio saonice, a u četvrtoj ga je Rudolf iznevjerio pa su morali naći zamjenu. Sada se priča nastavlja...

Jutro nakon Božića Baka i Djed Mraz su se probudili u potpunom neredu. Nakrivljene slike, razbacane stvari pa čak i kokoš u dnevnoj sobi.

- Bez obzira na to što ste proputovali cijeli svijet, napravili ste više štete nego koristi. Hvala Bogu, žrtava nema, ali materijalna šteta je ogromna - komentirao je Jan Kerekeš u ulozi pomagača Djeda Božićnjaka.

Dok je Jan nabrajao materijalne posljedice, Djedica je nezainteresirano i mamurno teturao po stanu.

- Svu tu štetu ti sigurno nećeš platiti jer si naravno, opet na burzi! Unatoč tome, nećeš proći nekažnjeno jer su te snimile razne nadzorne kamere! Točnije njih 2.822 i snimile su tebe, Baku Mraz, vaša zaprežna kola, vučnu službu, ali i registarske oznake - dodao je uznemireno.

Unatoč nabrojenim štetama Baka i Djed Mraz se nisu uznemiravali jer su napravili ono najbitnije - podijelili su sve poklone!

POGLEDAJTE VIDEO: 4. EPIZODA KEREKESH SHOWA

Glavnu i jedinu ulogu u svim epizodama novog serijala igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama poput 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Trenutačno snima i za društvene mreže Kerekesh Teatra, a objasnio je tko se sve pojavljivao u serijalu.

- U ovom serijalu surađivao sam sa svojim brojnim kolegama koji su glumili svoje uloge s puno srca i ljubavi, no oni nisu profesionalci, već amateri. Djed Mraz, Baka Mraz, Sveti Nikola, Rudolf i devet kandidatkinja za Baku Mraz sigurno će nasmijati sve koji će pogledati serijal. Ja sam u ovom serijalu, kao i u drugim serijalima, podvojena ličnost, tako da sam utjelovio lovca, djelatnika na burzi, voditelja audicije i prodavača letećih saonica. Pravih letećih saonica.

Osim toga komentirao je i zašto voli svoj posao.

- Najviše volim kad mogu nasmijati i zabaviti nekoga. To me jako ispunjava i na neki način me čini boljom osobom. Jednostavno ja volim biti opušten i nasmijan kad god je to moguće i trudit ću se do kraja života da tako i ostane. Snimanje serijala za 24sata pomoglo mi je nositi se s problemima i preprekama u kazalištu i kulturi općenito zadnjih godinu dana i još jedna ljepota svega je to što sam sebi obećao da ću se uvijek truditi napraviti nešto drugačije, nešto bolje - komentirao je Jan.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

'Kerekesh show' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura