Domaća rap grupa o modernim izvođačima: 'U svemu su bolji od nas, osim u samom rapu...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 0

Domaća rap grupa o modernim izvođačima: 'U svemu su bolji od nas, osim u samom rapu...'

Domaća rap grupa o modernim izvođačima: 'U svemu su bolji od nas, osim u samom rapu...'
4

U novom ocjenjivanju rima u serijalu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE 'Takeover', hip-hop supergrupa 'ONI', otkrila je što misli o stihovima Stoke, Nuccija, Tibora...

VIDEO

Zanimljiv spoj dječje pjesmice i rima. Ne znam što bih rekao. To je Nucci. Veliki respekt za njega. Jako dobre pjesme radi. To je 'hitična' pjesma, komentirali su članovi hip-hop supergrupe 'ONI'. U novoj epizodi serijala 'Takeover', ocjenjivali su rime Nuccija, Stoke, Dino Blunta te drugih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo je solidno, ima dosta zareza. Ovo je jedna četvorka. Zvuči mi kao nešto u stilu Stoke. Isus je tu, plašt je tu - komentirao je Scriptor, jedan od članova grupe 'ONI', pjesmu Stoke i Hiljsona Mandele 'Bog zna'.

Ovu hip-hop grupu čine reperi poznati pod umjetničkim imenima Scriptor, Kali i Jantar, a grupu su oformili 2011. godine. S njima rade i producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Osim ocjenjivanja rima, otkrili su nam i kako gledaju na pojavu modernog zvuka Nuccija, Jale Brate i sličnih koji svakom novom pjesmom dominiraju trendingom.

- Reperi poput njih jako dobro uklapaju zvučne melodije i lako pamtljive tekstove u svoje pjesme. To nije lako i uglavnom je kvaliteta tih tekstova upravo u zvučnosti i pamtljivosti lajtmotiva. Što su u tom uspješniji, to su popularniji i to je potpuno zasluženo pogotovo uz vrhunsku audio i video produkciju, a i općenito osmišljen stil svakog od tih izvođača. Neovisno o tome, mi smo bolji reperi, ali smo lošiji od njih na svim ostalim područjima osim samog repanje - rekli su nam.

Osim repanja, ova trojac se bavi zanimljivim stvarima. Jantar je grafički dizajner, Kali instruktor pilatesa, a Scriptor se bavi bodybuildingom. Otkrili su nam da nikad nisu razmišljali o miješanju s popom, a priznali su i kojeg mladog izvođača bi izdvojili kao nadu na rep sceni. 

- Tibor je u ovoj godini napravio najviše za domaći hip hop. S Flowdeepom je predvodnik TDKM zajednice, a izbacio je i tri albuma i puno spotova. On doduše više nije toliko mlad, ali nada umire zadnja. Od grupa su u zadnje vrijeme jako zanimljivi Podočnjaci, čija muzika ima potencijal doći do šire publike, a to se još nije dogodilo - rekli su.

Prije ocjenjivanja rima, 'ONI' su u serijalu 'Takeover' izveli i svoju stvar 'Demoni' koju također možete poslušati na YouTube kanalu 24sata. Za kraj, otkrili su nam i koji su im planovi u daljnjoj karijeri.

- Nastavit radit rep za ljude koji slušaju rep - kratko su zaključili.

VIDEO

Serijal 'Takeover' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na službenom YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura