Obavijesti

Video

Komentari 23

Domenica: 'Kad sam vidjela kadrove za pjesmu 'A meni vruće', bila sam u šoku...'

Domenica: 'Kad sam vidjela kadrove za pjesmu 'A meni vruće', bila sam u šoku...'

Pjevačica Domenica nam je u intervjuu otkrila koji spot joj je bilo najteže snimati, zašto je zahvalna svom profesoru iz matematike te što je dobila za 30. rođendan. Pogledajte video na YouTube-u i Videoteci 24sata

VIDEO

Korčulanska pjevačica Domenica Žuvela nedavno je napunila 30 godina, proslavila je s najboljim prijateljima i obitelji. Tim povodom porazgovarali smo s Domenicom u Velikom intervjuu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- S 30 se osjećam puno bolje, jer su 20-e preduge. Stalno mijenjaš okolinu, upisuješ faks. Meni je taj period bio dug, a sad imam svoj krug ljudi, puno sam svjesnija sebe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkrila je da joj je najljepši poklon koji je dobila ove godine - gramofon, te da planira svako jutro staviti novu ploču i uživati u poklonu. Ali, poklon svoje prijateljice za 20-i rođendan neće zaboraviti.

- Nikad neću zaboraviti kako mi je najbolja prijateljica poklonila za 20-i rođendan pjesmu. Napisala je sama pjesmu, jer nije stigla ništa kupiti. Meni ne bi palo na pamet da poklonim pjesmu, tako da je to bio jedan od najljepših poklona - ispričala je Domenica.

Pjevačica voli svoj život u Splitu, provodi puno vremena u šetnjama u prirodi, pogotovo uz more sa svojom pudlicom Zarom. Voli ispijati kave na suncu, družiti se sa svojim prijateljima.

- Kad sam doma onda kuham i čitam. Rijetko kad gledam u telefon, što ponekad nije dobro, jer propuštam neke prilike - rekla je. 

Prisjetila se svog profesora iz matematike, koji joj je uvijek pomagao i puštao na probe.

Split: Koncert Dražena Zečića i prijatelja na Žnjanu

- Nedavno sam srela njegovog sina na koncertu u Dubrovniku, uzela sam njegov broj i moram ga nazvati da mu se zahvalim, jer matematika mi nije bila jača strana - priznala je. 

Domenica je ispričala da su joj svi prvi spotovi bili dosta teški za snimiti, jer se nije mogla opustiti ispred kamere.

- Najgori su mi spotovi kad snimamo zimi a moram biti u ljetnoj robi. Spot 'A meni vruće' smo snimali u klubu po noći. Ja sam do 22 u krevetu, pa mi je bilo naporno čekati ponoć. Kad sam vidjela kadrove, bila sam u šoku - ispričala je. 

Pogledajte video: 

VIDEO

Nedavno je Domenica napravila nešto do sada neviđeno na našoj estradi. Najavila je veliki koncert u zagrebačkoj Areni i to čak osam godina unaprijed, na svoj rođendan. Kaže da joj je izrazito zabavno razmišljati kako će to izgledati tada, koje će se pjesme pjevati, pjesme koje još nisu napisane, koje još i ne postoje? 

Pogledajte cijeli intervju na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata, te uživajte u sadržaju na našim društvenim mrežama TikTok-u, Instagram-u i Facebook-u. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju