Video

Komentari 23

Domenica: 'Kad sam vidjela kadrove za pjesmu 'A meni vruće', bila sam u šoku...'

Domenica: 'Kad sam vidjela kadrove za pjesmu 'A meni vruće', bila sam u šoku...'

Pjevačica Domenica nam je u intervjuu otkrila koji spot joj je bilo najteže snimati, zašto je zahvalna svom profesoru iz matematike te što je dobila za 30. rođendan. Pogledajte video na YouTube-u i Videoteci 24sata

Korčulanska pjevačica Domenica Žuvela nedavno je napunila 30 godina, proslavila je s najboljim prijateljima i obitelji. Tim povodom porazgovarali smo s Domenicom u Velikom intervjuu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- S 30 se osjećam puno bolje, jer su 20-e preduge. Stalno mijenjaš okolinu, upisuješ faks. Meni je taj period bio dug, a sad imam svoj krug ljudi, puno sam svjesnija sebe. 

Otkrila je da joj je najljepši poklon koji je dobila ove godine - gramofon, te da planira svako jutro staviti novu ploču i uživati u poklonu. Ali, poklon svoje prijateljice za 20-i rođendan neće zaboraviti.

- Nikad neću zaboraviti kako mi je najbolja prijateljica poklonila za 20-i rođendan pjesmu. Napisala je sama pjesmu, jer nije stigla ništa kupiti. Meni ne bi palo na pamet da poklonim pjesmu, tako da je to bio jedan od najljepših poklona - ispričala je Domenica.

Pjevačica voli svoj život u Splitu, provodi puno vremena u šetnjama u prirodi, pogotovo uz more sa svojom pudlicom Zarom. Voli ispijati kave na suncu, družiti se sa svojim prijateljima.

- Kad sam doma onda kuham i čitam. Rijetko kad gledam u telefon, što ponekad nije dobro, jer propuštam neke prilike - rekla je. 

Prisjetila se svog profesora iz matematike, koji joj je uvijek pomagao i puštao na probe.

Split: Koncert Dražena Zečića i prijatelja na Žnjanu

- Nedavno sam srela njegovog sina na koncertu u Dubrovniku, uzela sam njegov broj i moram ga nazvati da mu se zahvalim, jer matematika mi nije bila jača strana - priznala je. 

Domenica je ispričala da su joj svi prvi spotovi bili dosta teški za snimiti, jer se nije mogla opustiti ispred kamere.

- Najgori su mi spotovi kad snimamo zimi a moram biti u ljetnoj robi. Spot 'A meni vruće' smo snimali u klubu po noći. Ja sam do 22 u krevetu, pa mi je bilo naporno čekati ponoć. Kad sam vidjela kadrove, bila sam u šoku - ispričala je. 

Pogledajte video: 

Nedavno je Domenica napravila nešto do sada neviđeno na našoj estradi. Najavila je veliki koncert u zagrebačkoj Areni i to čak osam godina unaprijed, na svoj rođendan. Kaže da joj je izrazito zabavno razmišljati kako će to izgledati tada, koje će se pjesme pjevati, pjesme koje još nisu napisane, koje još i ne postoje? 

Pogledajte cijeli intervju na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata, te uživajte u sadržaju na našim društvenim mrežama TikTok-u, Instagram-u i Facebook-u.