Obavijesti

Video

Komentari 6

E to je influencer: Leon (24) skuplja novac za djecu s rakom

E to je influencer: Leon (24) skuplja novac za djecu s rakom
1

JoomBoosov youtuber i poznati mađioničar, Magic Leon (24), pokrenuo je akciju 'Kuća puna trikova'. To je prvi virtualni mađioničarski show na ovim prostorima, a dio prihoda ide dječjoj onkologiji na Rebru

VIDEO

Zbog korone ne mogu odrađivati svoje mađioničarske nastupe u kojima stvarno uživam, ali sam brzo shvatio da uz današnju tehnologiju to zapravo uopće nije nemoguće. Pao mi je na pamet virtualni live magic show, a izvodim ga za sve one koji ne mogu normalno proslaviti rođendan zbog mjera karantene niti biti sa svojim prijateljima, priča Leon, čiji show 'Kuća puna trikova' ima i humanitarni karakter.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ono na što sam najviše ponosan je upravo to što dio iznosa od prodaje svakog nastupa ide Zakladi dječja onkologija Rebro. U svim ovim situacijama koje su nas zadesile razmišljao sam kako i kome bih ja mogao pomoći. S obzirom na to da su moja publika ponajviše djeca i njihovi roditelji, a teško mi je i pomisliti kako se neki od njih, uz pandemiju i potres, bore i za vlastito zdravlje te dane provode u bolnici, odlučio sam pomoći upravo djeci s onkologije, objašnjava Leon.

Virtualni nastup je čak i sadržajniji od klasičnoga

A kako izgleda jedan Leonov virtualni mađioničarski nastup?

- Virtualni magic show zapravo se ne razlikuje puno od klasičnog mađioničarskog nastupa. Čak bih se usudio reći da je i sadržajniji, jer ga pripremam u svome stanu, gdje sam svoj na svome. Ondje mogu izvoditi i neke iluzije i trikove koji su malo kompliciraniji za izvođenje u tuđim kućama, gdje show inače izvodim za rođendane, priča nam Leon. 

Također, svaki slavljenik može poslati link svojim frendovima i onda mogu zajedno pratiti nastup, kao da su svi na istom rođendanskom slavlju.

Ideja se najviše svidjelo roditeljima

- Svima se jako svidjela ova ideja, a pogotovo su oduševljeni roditelji koji više ne znaju što raditi s klincima koji imaju rođendan u ove dane karantene, kaže Leon, kojemu su već pristigle neke rezervacija za virtualne mađioničarske nastupe.

Ako i vi imate klince koji uskoro slave rođendan ili im jednostavno želite priuštiti dan u izolaciji za pamćenje, možete poslati rezervaciju na Leonovoj službenoj stranici. Još je bolja stvar što sudjelujete i u humanitarnoj akciji za djecu sa zagrebačkog Rebra, jer dio zarade Leon daruje upravo njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode