Obavijesti

Video

Komentari 12

Film 'Bilježnica' po međimurski: 'Obećala sam zaručniku da neću više nikada driftati s tobom...'

Film 'Bilježnica' po međimurski: 'Obećala sam zaručniku da neću više nikada driftati s tobom...'
1

I ove nedjelje Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u 'Maloj školi lošeg zavođenja' rekreiraju najbolje scene iz ljubavnih filmova. Serijal gledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

VIDEO

Ryan Gosling i Rachel McAdams snimili su jednu od najljepših ljubavnih scena rastanka ikad u filmu "Bilježnica" (The Notebook). Ana i Jan, točnije Pero i Alenka tu su scenu odveli u potpuno drugu dimenziju...međimursku, punu dima, driftanja, blata i ulja za servo, komentirao je Jan Kerekeš o novoj epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRIFTAJUĆA BILJEŽNICA'

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u petoj smo epizodi za vas rekreirali scene iz filma 'Bilježnica'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovakav preokret na film sigurno niste očekivali. Ljeto, terasa i veliki ljubavni problemi. Ovoga puta Ana Begić Tahiri kao Rachel McAdams, a Jan Kerekeš kao Ryan Gosling.

- Ja imam svojeg zaručnika koji ima vlastitu auto kuću i sada me čeka u podzemnoj garaži. Bit će slomljen kada sazna da sam driftala s tobom u Golfu - komentirala je Ana Begić Tahiri, odnosno Alenka na tešku ljubavnu situaciju.

Upali su i u probleme jer Alenka krivi Peru kako mu se auto čak dva puta mogao ugasiti auto na semaforu.

- Je pa kaj, posmeknula mi se čižma! Bile su blatne i jednostavno se to dogodilo. Svakom drifteru bi se to dogodilo, čak i Šebalju! Tak mi je rekel! - dodao je Pero u svoju obranu.

Nastavili su pričati o problemima drifta, o zaručniku, ali i budućim željama i planovima. 

POGLEDAJTE VIDEO: JAN KEREKEŠ I LIDIJA BAČIĆ U 'ZVIJEZDE VRIŠTE'

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Ana nam je otkrila i kojim se još projektima u slobodno vrijeme bavi.

- Za sad imam malu pauzu. Ljeto je bilo izrazito radno, tako da nakon snimanja čeka me nova premijera "Genijalna prijateljica" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu koja će se održati 30. prosinca i posebno me veseli što se vraćamo na scenu u punom ansamblu nakon skoro dvije godine. Uz to, nastavljam igrati predstave koje su na repertoaru HNK u Zagrebu, Kazališta Moruzgva i Kerekesh Teatra. Veselim se. Juu-hu-huuu.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang