Obavijesti

Video

Komentari 3

Glumica Ana Uršula Najev iskreno: 'Plakala sam na snimanju serije Kumovi'

Glumica Ana Uršula Najev iskreno: 'Plakala sam na snimanju serije Kumovi'
1

Splićanka Ana Uršula Najev glumi jednu od glavnih uloga u dramskoj seriji 'Kumovi'. Priznala nam je da je zaplakala na snimanju, a koji je razlog pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO

Ona je doktorica Luce koja se zaljubljuje u zgodnog Janka kojeg utjelovljuje crnogorski glumac Momčilo Otašević. S karizmatičnom i zanimljivom glumicom koja iza sebe već ima razne projekte, a koja je odmah na početku emitiranja serije osvojila simpatije gledatelja, razgovarali smo u studiju 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uršula nam je ispričala da je njezin lik Luce empatična, pravedna, strastvena, neovisna, ali i jako tvrdoglava doktorica. Snimanje se održava na Velesajmu, gdje je stvoren grad Zaglave.

- Grad je predivan, imamo i tržnicu, jako me podsjeća na moj dom, na moju Dalmaciju. Kamene kuće, male birtije...sve me podsjeća na dom - priznala je Uršula.

Najteža scena joj je bila s najboljom prijateljicom Jagodom Kumrić.

Zagreb: Glumica Ana Uršula Najev

- Radili smo scenu, gdje smo ja i Janko zaručeni, pa se dogodio kratki prekid, pa me on prevario s Jagodom. Morala sam odigrati jako agresivnu scenu pred svećenikom, bila je subota sedam ujutro, bilo je jako teško - ispričala je.

Otkrila nam je i najbolji savjet koji je dobila od glumca Stojana Matavulja: 'Što god radiš - iznenadi, napravi nešto, što neće nitko očekivati'. Taj savjet glumica koristi kako na snimanju, tako i na sceni kad pjeva.

Osim s glumom, Ana Uršula se bavi i glazbom. Iako, uglavnom, pjeva obrade poznatih hitova, stvara i autorsku glazbu. Priznaje da joj je glazba jako pomogla u borbi s opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

storyeditor/2023-09-04/_DSC5328.jpg

- Imala sam strašne tikove, u osnovnoj školi je išlo u ekstreme. Šetala bih do škole i morala bih 10 puta čučnuti po putu do škole. Jednom su mi za Božić poklonili karaoke, ja sam se zatvorila u sobi i stalno pjevala. To me je spasilo, shvatila sam da kad pjevam, nemam tikove, nemam tjeskobu - progovorila je iskreno Ana Uršula.

 Ne boji se starenja, priznaje da jedva čeka mirovinu da živi u maloj kući s plavim škurama na otoku.

 - Ja se veselim starenju, bez obzira na to što nas stalno plaše starenjem. Kažu da kao glumica ne smiješ starjeti, ne smiješ imati bore, jer će doći mlađa, to je normalno - zaključila je glumica.

Zagreb: Glumica Ana Uršula Najev

Straši je što će biti za 10-20 godina, kako će odgajati dijete, jer kaže da je ona odgojena i pripremljena za svijet koji više ne postoji.

- Moji roditelji nisu mogli znati da će biti ovako...da će doći korona, umjetna inteligencija, ratovi, da su svi izbotoksirani.

 Uršula Najev smatra da su danas potpuno iskrivljene vrijednosti, da svijet aplaudira potpunim idiotizmima. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata.

Pogledajte video:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana