Obavijesti

Video

Komentari 20

Glumica pala na Poligrafu: 'Jesu li vam ikada ponudili glumački angažman u zamjenu za seks?'

Glumica pala na Poligrafu: 'Jesu li vam ikada ponudili glumački angažman u zamjenu za seks?'
7

Vruća stolica, oči u oči s ispitivačem i detektor laži. Nova sezona serijala 'Poligraf' na YouTube kanalu 24sata ponovno šokira gledatelje. U novoj epizodi tajne je razotkrila glumica Elizabeta Brodić

VIDEO

Mlada zagrebačka glumica, a odnedavno i voditeljica jednog domaćeg radija, Elizabeta Brodić (25), oduševila je sve ulogom Lole u seriji 'Drugo ime ljubavi', a zablistala je i u kazališnim predstavama i filmovima. No, ovoga puta, njezina gluma joj ne pomaže. Sjela je oči u oči s ispitivačem, priključena na detektor laži i razotkrila sve svoje tajne.

- Nekakvi psihopati bi i mogli prevariti poligraf, ali glumac, koliko god dobar bio, ne može - rekla je Brodić koja je bila svjesna da joj završena Akademija i struka ovdje neće pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO: Poligraf s Elizabetom Brodić

Već u prvim pitanjima Elizabeta je otkrila kakvo je stanje s glumcima u Hrvatskoj te trebamo li se ugledati na neke druge zemlje.

- Mislim da je strašno što ne postoji minimalna cijena ispod koje mi producent ne može dati ponudu. U Srbiji postoji glumački sindikat. Pokušavamo i mi to već par godina - rekla je Elizabeta koji svoj budžet uz glumu puni i poslom radijske voditeljice.

Nakon dvije istine, Elizabeta nije uspjela i na treće pitanje dati točan odgovor. Iako je s čvrstim i samouvjerenim pogledom odlučno rekla 'NE', poligraf nije uspjela prevariti. Kada joj je ispitivač rekao da je izgovorila laž, bila je šokirana.

- Ne znam što točno ovo znači. Neću vam otkriti o kome se radi - rekla je ispitivaču Elizabeta nakon objašnjavanja o tome je li se zaljubila na setu.

Iako je cijelo vrijeme gotovo istog trenutka nakon pročitanog pitanja dala odgovor, na jednom pitanju je ipak malo zastala. Glumicu je iznenadilo pitanje je li se ikada ljubila sa ženom.

- Ne znam odgovor na to. Ne bih mogla reći ljube li se bolje muškarci ili žena - nasmijala se Elizabeta nakon obrazloženja svog odgovora.

Glumila je u seriji 'drugo ime ljubavi', filmu 'Za ona dobra stara vremena', a radila je i na jednoj od najskupljih serija s ovih prostora koju je snimala u Crnoj Gori 'Besa'. Očekivano, našeg ispitivača zanimalo je jesu li joj neke od kolegica pokušale napakostiti zbog toga što im je konkurencija, a progovorila je i o legendi koja kaže da glumci posebno puno piju alkohol.

- Znate li vi neku branšu u kojoj ljudi ne piju? Pa nisu u Vrapču alkoholičari samo glumci. Mislim da to nije ništa više nego u nekom drugom poslu - objasnila je Brodić.

Voli li se gledati na malim ekranima, je li se zaljubila na setu te jesu li joj nudili glumački angažman u zamjenu za seks - otkrijte u novoj epizodi 'Poligrafa' na našem YouTube kanalu. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, našem YouTube kanalu te na 24sata.hr.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Pokretanje videa...

Elizabeta Brodić, jeste li se ikada ljubili sa ženom? | Poligraf | Epizoda 7 Sezona 2 10:44

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno