Video

Komentari 1

Golim fotkama 'spašavala' je Australiju, a sada i Portoriko

Golim fotkama 'spašavala' je Australiju, a sada i Portoriko

'Gola filantropistica' Kaylen Ward poslala je svoju golišavu fotku svakom tko je uplatio barem 10 dolara donacije za požare u Australiji. No sada je počela s novom akcijom - cilj joj je spasiti Portoriko...

Model i influencerica iz Los Angelesa Kaylen Ward (20) krenula je s novom 'golom kampanjom' spašavanja svijeta. Nakon što je saznala da je razorni potres pogodio Portoriko, Kaylen je na svoj dobro poznati način počela prikupljati donacije - za svakih 10 dolara koje korisnici uplate, ona im pošalje golu fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što dobiva donacije, Kaylen, koja i inače prodaje svoje gole fotografije, odlučila je i 30 posto od prodaje svojih fotografija uplatiti za pomoć u obnovi nakon razornog potresa. Požrtvovna influencerica još uvijek nije objavila koliko je novca prikupila za Portoriko, no nakon završetka akcije skupljanja za Australiju, objavila je da je prikupila više od 700.000 dolara.

Njezini pratitelji oduševljeni su akcijom što je vidljivo i po prikupljenom iznosu. 'Gola filantropistica' pohvalila se na Twitteru kako je jedan od fanova donirao čak 5000 dolara i time pomogao Australiji, ali i dobio nagradu.

- Nisam očekivala da ću skupiti toliko novca, mislila sam da ću skupiti oko 1000 dolara - rekla je Kaylen koja je zbog svojih provokativnih fotografija 'upala u probleme'. Naime, Instagram joj je blokirao račun zbog njezine golišave kampanje, no jučer se pohvalila kako se vratila na Instagram. Nedugo nakon otvaranja novog profila, Kaylen je već prikupila više od 13.000 pratitelja.

POGLEDAJTE I SPECIJALNU EPIZODU 'ZENZACIJE' - IVAN ŠARIĆ SE JAVIO IZ BOLNICE: