Obavijesti

Video

Komentari 0

'Hej, makni se od nje, odmah!': Glumio da je pijan pa krenuo 'maltretirati' djevojku na trgu

'Hej, makni se od nje, odmah!': Glumio da je pijan pa krenuo 'maltretirati' djevojku na trgu

U novom društvenom eksperimentu za JoomBoos YouTube kanal, JoomBoosovac Magic Leon glumio je da pijan napada djevojku na ulici i u centru Zagreba i čekao reakcije prolaznika

VIDEO

Ne ide ona nigdje s tobom, neće nitko ići nigdje s tobom! Mrš! Ajde, makni se, rekao je anonimni prolaznik na jednom od zagrebačkih trgova Magic Leonu, koji je netom prije toga glumio da je pijan i napadao djevojku koja je prolazila pored kafića. Iako se i ona morala 'praviti' da ne poznaje Leona, djevojka je zapravo glumica Lucija, koja mu je pomagala u ovom najnovijem eksperimentu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U ovom ću videu glumiti da sam pijan i 'napadati' Luciju, koja će se praviti da me ne poznaje. Jesi li spremna, Lucija? - pitao ju je Leon prije početka snimanja. Na to je ona njega pitala 'Je li spremna da ga netko ne 'nabije'', a onda je eksperiment mogao krenuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prva lokacija na kojoj su Leon i Lucija snimili odglumljenu svađu i maltretiranje bio je Zrinjevac. Iako je mnogo ljudi čulo i vidjelo što se događa, a mnogi su i gledali u njihovom smjeru, nitko nije priskočio Luciji u pomoć. Svi su samo nastavili dalje svojim putem. 

Nakon Zrinjevca preselili su se na trg i ondje je prvi gospodin pored kojeg je Leon krenuo 'maltretirati' Luciju reagirao i pokušao ga spriječiti.

- Trebaš li pomoć? Hej, ti, ostavi je na miru - rekao mu je gospodin koji je na trgu stajao u društvu još nekoliko ljudi.

Nakon toga u pomoć djevojci priskočio je dečko iz kafića s početka priče, koji je prilično brzo i žustro odreagirao kad je vidio kako se Leon ponaša prema djevojci.

Nakon što mu je Leon objasnio da je sve eksperiment, dečku ni tada nije bilo svejedno, a Leon ga je zatim pohvalio na brzoj i ispravnoj reakciji. 

Kako su reagirali ostali prolaznici i jesu li priskočili Luciji u pomoć ili su ipak bili previše uplašeni, pogledajte u novom eksperimentu na JoomBoos YouTube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje