Obavijesti

Video

Komentari 177

Hrvati u ratu Grobara: Tko je unajmio zaštitara i boksača?

Partizanovi huligani iz frakcije Vandal Bojs naprosto su uvezli radnu snagu, odnosno pojačali se ‘štemerima’ iz Hrvatske za veliki obračun na utakmici s Crvenom zvezdom u srijedu...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

huligani u beogradu 01:02

Partizanovi huligani iz frakcije Vandal Bojs ‘patentirali’ su novi način obračuna na tribinama - naprosto su uvezli radnu snagu, odnosno pojačali se ‘štemerima’ iz Hrvatske za veliki obračun na utakmici s Crvenom zvezdom. 

Kako doznajemo, u tučnjavi su sudjelovala četvorica Hrvata među kojima su bili A. F. (26) iz Splita te D. T. - također iz Splita. U međusobnoj tučnjavi Grobara hrvatski huligani jedva su izvukli živu glavu...  

Kako doznajemo, najgore je u obračunu suprotstavljenih frakcija Partizanovih navijača prošao D. T. On je nekoć bio prvak Hrvatske u boksu, kasnije osvajač svjetskih odličja u borilačkim sportovima te u novije vrijeme MMA borac.

No poznavanje borilačkih vještina nije mu puno koristilo nakon što je ostao okružen Partizanovim huliganima iz frakcije Alcatraz jer su mu poizbijani zubi, teško mu je oštećen nos te uho. Hospitaliziran je u beogradskoj Vojno-medicinskoj akademiji. Zatražio je otpust i pustili su ga iz bolnice. 

A. F.  je jedva izvukao živu glavu: nagnječenje mozga, kontuzija glave, teška ozljeda šake i krvni podljevi...

Prema našim informacijama, A. F. i D. T. nemaju poveznice s navijačkim miljeom, ali imaju s crnom kronikom. Naime, A. F. prije nekoliko  godina punio je stranice crne kronike kad je s bratom pretukao jednog hvarskog poduzetnika. 

Kako je uopće počeo sukob i što su uopće hrvatski MMA borac te “bodyguard” tražili tamo?! Stotinjak huligana iz frakcije Vandal Bojs te Južni front - ali očito pojačanih “legionarima” iz Hrvatske, Bugarske i Grčke - navalilo je na pripadnike najjače Partizanove skupine huligana Alcatraz. 

Mašući remenima i upaljenim bakljama, svi do jednog odjeveni identično - u crne Partizanove trenirke s kapuljačom i crnom maskom preko lica, Vandal Bojsi probili su se do središta tribine. 

Isprva su, dakle, potisnuli Alcatraz - što bi se nogometnim rječnikom reklo, poveli su 1-0 - ali onda je uz povike “Delije, delije!” Alcatraz, pojačan svim ostalim frakcijama, uzvratio. Sve ostale frakcije, koje su se do tog trenutka držale po strani, očito su povjerovale da je riječ o prerušenim navijačima Crvene zvezde, tako da su se Vandal Bojsi namjerili na daleko brojnijeg suparnika nego što su očekivali. Po glavama im je sad skakao kompletan Partizanov jug, “izazivači” su potisnuti natrag i, na kraju, brutalno su pregaženi. 

Huligani iz Alcatraza doslovce su se iživljavali na njima, skinuli ih do gola i izuli pa ih pekli upaljenim bakljama po leđima. Na kraju su ih teško ozlijeđene, već modre od batina, šutnuli s tribine na tartan stazu.

Tamo ih je okružila specijalna policija i sprovela ih sa stadiona uz brutalno vrijeđanje s tribina, jer je sad cijeli stadion živio u uvjerenju da su to navijači Zvezde koji su izveli neuspio “desant”, kako je u prvim novinskim izvješćima bilo i preneseno. 

- Činjenica je da su najgore prošli državljani Hrvatske, koji nikad nisu bili na utakmici Partizana niti na stadionu Partizana. Oni su praktički bili unajmljeni, neki od njih članovi su kickboxing kluba iz Splita - rekao je jučer novinar Partizanove televizije Željko Pantić pa nastavio:

- Došli su s crno-bijelim obilježjima, u jednom trenutku stavili su fantomke i počeli tući sve oko sebe. Tko ih je i kako angažirao, to je drugo pitanje. Jedan od tih ljudi koji se pojavljuju na snimci ima tetovažu vukovarskog Vodotornja. Nikad nisu bili na stadionu Partizana, pa nisu znali ni kako ga brzo napustiti. Bilo je tu i Grka, Bugara... Tko ih je unajmio? Mislim da bi bilo previše pojednostavljeno reći da ovo ima veze s Partizanom, ovo je malo složenija priča...

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Vjernici iz Ivanovca: Odakle župniku Vrbaniću novac za Mercedes?

- Oliverov suradnik: Pjevač je svakim danom sve bolje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...