Video

Komentari 41

Hrvatica u Meksiku razgovarala s lokalcima: 'Da, da znam za Hrvatsku. Od tamo je Modrić?'

Hrvatica u Meksiku razgovarala s lokalcima: 'Da, da znam za Hrvatsku. Od tamo je Modrić?'

Mlada pjevačica i Influencerica, Antonia Dora Pleško, na nedavnom putovanju posjetila je Meksiko gdje je razgovarala s lokalcima i testirala njihovo znanje. Htjela je doznati koliko Meksikanci znaju o Hrvatskoj.

Antonia Dora, obožava putovati, pa je čak i usred pandemije nekako uspjela otići u Meksiko sa svojim prijateljima, a dojmove s putovanja, osim u vlogu, podijelila je i ekskluzivno za proljetno izdanje JoomBoos Videostar magazina. Priznala je kako joj je ovo putovanje u mnogočemu bilo izazovnije nego inače, ali ni u jednom se trenutku nije bojala zaraze, jer je sve odradila po pravilima i što je moguće više pažljivo. Pričala je s lokalcima i pitala ih koliko znaju o Hrvatskoj.

Ovdje pogledajte video:

- Da, da, čula sam za hrvatsku da je divna zemlja. Sjećam se nogometnog prvenstva na kojem su igrali Hrvati. Od tamo je Đoković, ne, Modrić?, rekla je jedna žena kad ju je Antonia pitala što zna o našoj državi.

U Meksiku živi puno Hrvata?

- Ne znam puno o Hrvatskoj, ali mi ovdje imamo puno Hrvata. Pozivam sve da dođu uživati u prekrasnom Karipskom moru, rekao je Antoniji jedan prolaznik i pozvao Hrvate na dolazak u Meksiko.

Oduševile su je plaže i ljudi, a hrana razočarala

Antonia je tijekom svog dvotjednog putovanja u Meksiku boravila na samom istoku zemlje, u saveznoj državi Quintani Roo. Prvih pet dana provela je u gradiću Playa del Carmen, a zatim je uživala u meksičkom raju, gradu Tulumu. Oduševili su je ljudi koji su, kaže, jako opušteni, plaže koje su kao iz filmova, ali se malo razočarala meksičkom hranom.

- Meksikanci su zaista predivan narod, toliko sreće i prijateljskog raspoloženja nisam imala priliku odavno doživjeti. Lokalci su nam bili spremni pomoći u svakoj situaciji, predlagali su nam mjesta koja su vrijedna posjete, ma sve! Svakodnevno sam upoznavala nove ljude, a pogotovo u večernjim izlascima, svi su bili baš za zabavu. Hrana me se, nažalost, malo manje dojmila od svega ostaloga. Možda zato što sam najviše od hrane očekivala, a možda sam samo imala lošu sreću. Moj dojam je uglavnom premalo umaka, začina i suhoća u tortiljama, tacosima i burritosima. A inače baš obožavam meksičku hranu", prisjetila se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Što je još ispričala i zašto je Meksiko zemlja vrijedna pažnje, čitajte samo u novom broju JoomBoos Videostar magazina. Novi magazin možete pronaći na svim kioscima Tiska po cijeni od 30 kuna, a osim ove, tu je još mnoštvo zanimljivih priča i intervjua s Albinom Grčić, TikTok zvijezdama Uki Q i Sergejem Pajićem, Mimiermakeup... Uz magazin dolaze i super darovi, album za sličice 'Zaga i Filip', bilježnica 'Teini dnevnici', TikTok kartice s potpisima regionalnih zvijezda Uki Q, Sergeja Pajića, Mimiermakeup i Barbi Afrike, knjižica JoomBoos kvizova te 22 super postera!