Video

Komentari 55

Ines gledala scene iz 'Ljubav je na selu': 'Ovo je početak, kad još nisam bila tako poznata'

Ines gledala scene iz 'Ljubav je na selu': 'Ovo je početak, kad još nisam bila tako poznata'

Reality zvijezda Ines Petrić za 24sata je reagirala na svoje scene iz showa 'Ljubav je na selu'. Natjecala se u nekoliko sezona i otkrila kako je u tom showu stekla veliku popularnost...

Jao, jao, ponavljala je Ines Petrić dok je gledala scene iz showa 'Ljubav je na selu'. Rekorderka te emisije koja je ljubav tražila u čak pet sezona, odustala je od daljnjeg angažmana. Frajera nije našla, ali su nju pronašli njezini fanovi. Sad ne može normano niti proći ulicom jer Ines svi znaju.

POGLEDAJTE REAKCIJU INES PETRIĆ NA 'LJUBAV JE NA SELU':

- Naravno, karakter je sve - rekla je Ines, gledajući scene u kojima spominje kako je zahvaljujući svome teškom karakteru postigla sve ono što je željela u životu. U prošloj sezoni prepirala se s Hakijom, farmerom iz Konjica u BiH.

- Ajme, pogledajte Hakiju. Tu sam tako bila gladna, a kada sam gladna onda svašta kažem. On mi je bio okej. Mislila sam da ću s njim biti prijateljica, ali na kraju nisam. Djevojke su bile super, i Marijana i Nina, lijepo smo se zabavili. Marijana i Hakija? Otpočetka sam smatrala da on nije za nju - rekla je. Kao najzgodnijeg farmera ističe Gorana Špehara. 

- Kod njega mi je bilo savršeno. Nikad me nitko nije tako ugostio. Da mi kod njega nije bilo toliko savršeno, ne bih se više nikada prijavila u niti jednu sezonu - rekla je. U pretprošloj, međunarodnoj sezoni realityja, nije ušla u uži krug odabranica te zbog toga nije posjetila Australiju.

- Žao mi je što Jack i ja nismo stupili u prijateljski odnos. Da imam gdje doći u Australiju ako tako odlučim jednog dana - rekla je Ines. Nekad su prelomili farmeri, a nekad njihove - mame.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mama je presudila. Ona je imala veliki utjecaj na Andru. Diktirala je koja ide doma a koja ostaje. Dobar je on, ali... - rekla je. 

Pustili smo joj i video koji smo snimali s njom prije nekoliko godina. Pokazala nam je top vježbe koje radi u teretani i zaključila: 'Volim Hercegovce'. 

- U niti jednom trenutku nisam zažalila što sam se prijavila u emisije i svakome bih to preporučila. 'Ljubav je na selu' mi je donijela veliku popularnost - rekla je. 

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.