Obavijesti

Video

Komentari 82

Ines Petrić iz 'Ljubav je na selu': 'Oženjeni muškarci slali su mi ponude za seks, ali šalju i žene'

Ines Petrić iz 'Ljubav je na selu': 'Oženjeni muškarci slali su mi ponude za seks, ali šalju i žene'
12

Uzbudljiva druga sezona 'Poligrafa' na YouTube kanalu 24sata bliži se samom kraju. Jedna od najupečatljivijih kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić, odlučila je otkriti svoje tajne na detektoru laži

VIDEO

Rekorderka showa 'Ljubav je na selu' ove sezone ne hvata farmere, ali zato smo mi nju uhvatili u laži. Sjela je na vruću stolicu, oči u oči s ispitivačem u mračnoj prostoriji i u drugoj sezoni serijala 'Poligraf' iz 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE otkrila svoje tajne.

POGLEDAJTE VIDEO: Ines Petrić na 'Poligrafu'

- Da netko plasira moju golu sliku u javnost, tužila bih ga. Uzela bih mu keš - rekla je Ines Petrić nakon što je na 'Poligrafu' otkrila kako je slala svoje gole slike. Objasnila je da je to slala partneru, s kojim je, kako kaže, bila u kontinuiranoj vezi te ako se takve fotografije pojave, znat će tko ih je poslao. 

Rekorderka showa 'Ljubav je na selu' tražila je partnera pred kamerama u pet sezona, no još ga nije pronašla. Frizerka i šminkerica nam je otkrila kako je trenutno u fazi upoznavanja s jednim muškarcem, a nada se i kako će se to pretvoriti u nešto više. Priznala je na 'Poligrafu' da očekuje kako će se udati do svoje 50. godine.

- Dobivala sam ponude za brak, ali sam ih odbila. Kod muškarca me privlači lijep osmijeh, ambicioznost i radišnost - objasnila je Petrić. Dodala je i kako je vidjela da Severina ima mlađeg 'frajera' pa ga je i ona odlučila potražiti.

- Privlačilo me to. Razlika između nas je bila 15 godina. Stariji muškarci nemaju toliko elana i toliku kondiciju u krevetu - rekla je bez dlake na jeziku.

Osim sudjelovanja u showu i svog posla frizerke i vizažistice, Ines redovito ide i u teretanu. Svoje navike promijenila je nakon srčanog udara. Kaže kako je živjela brzim tempom i jela nezdravo, no sada je okrenula ploču. Počela je paziti što jede, a čak dva puta na dan ide u teretanu.

- Pretjerujem s vježbanjem. Nekada idem na grupne treninge, a nekada sama vježbam - rekla je Ines, a ispitivač joj je to potvrdio i rekao kako njezino tijelo to i pokazuje. 

Kako se ispitivanje bližilo kraju, Ines je bila sve više opuštena. Nasmijavala je ispitivača i nije se sramila priznati stvari koje do sada mnogi nisu znali.

- Uvijek sam sto posto iskrena. Nekada je to i na štetu - zaključila je Ines nakon završetka poligrafskog ispitivanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ines Petrić na 'Poligrafu' 12:28

Kakve je tračeve čula dok je radila s poznatima, je li se ikada ozlijedila prilikom seksa, saznajte u novoj epizodi 'Poligrafa' na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na našem YouTube kanalu.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin