Obavijesti

Video

Komentari 8

Ivan Šarić opleo po Šeksovom razuzdanom plesu: 'A vidi ga'

Ivan Šarić opleo po Šeksovom razuzdanom plesu: 'A vidi ga'
6

Zenzacija je komičan show koji izlazi svakog četvrtka na YouTube kanalu 24sata, a domaćin je komičar Ivan Šarić. U drugoj epizodi osvrnuo se na Šeksov ples, Gospodina Savršenog...

Ivan Šarić spojio je najgore i najbolje od interneta prošlog tjedna i napravio novu epizodu komičnog showa 'Zenzacija' koja se prikazuje na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Avokado je sad super, avokado stavljaju u hamburgeru, avokado stavljaju u šampone. Znate li da 10.000 milenijalsa godišnje se ozlijedi jer režu avokado - rekao je Ivan Šarić u čudu. Isto tako se čudio i ježu influenceru koji živi bolje nego prosječni Hrvat. Putuje, kupa se u bazenima, maze ga i paze, a njegova jedina zadaća je imati slatke fotografije na društvenim mrežama. 

Dotaknuo se i IG Nobelove nagrade, parodije na originalnu nagradu, a dodjeljuje se za znanstvene radove komične prirode. Ove godine dobio ju je znanstvenik koji je istraživao koje je muško jaje toplije.

- Istraživao je to na francuskim poštarima,  a Europska Unija sve financira. Držali su toplomjer kod svog spolovila. I otkrio je! Lijevo je toplije - rekao je Šarić. Nije izostavio prokomentirati ni to što učenici u BiH crtaju programe poput Worda, umjesto da u njima rade. 

- Vidjeli smo da je njihovo školstvo na vrhuncu. Djeco, ovo će vam apsolutno trebati u životu. Svi znaju raditi u Wordu, ali vi ga znate i nacrtati - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Što kaže o novom Gospodinu Savršenom, Šeksovom razuzdanom plesu i Nevenki Bekavac, pogledajte na Youtube kanalu 24sata i ne zaboravite nas zapratiti.