Obavijesti

Video

Komentari 136

Ivana Knoll: 'Upucavali su mi se nogometaši, ali imam dobnu granicu, ne želim starije od 50'

Ivana Knoll: 'Upucavali su mi se nogometaši, ali imam dobnu granicu, ne želim starije od 50'
8

Nakon što je u prošlotjednoj epizodi Hana Rodić otkrila sve svoje tajne, na red je došla i najzgodnija hrvatska navijačica Ivana Knoll. Progovorila je na škakljiva pitanja o ljubavi, poslu, reakciji roditelja na njezine slike

VIDEO

Upucavali su mi se nogometaši. I domaći i strani, očito sam popularna u tim krugovima, rekla nam je Ivana Knoll (27), koju su nakon sočnog navijanja u Rusiji proglasili najzgodnijom hrvatskom navijačicom. U serijalu 'Poligraf' iz 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE, atraktivna Ivana progovorila je o ljubavi, poslu, ali i bliskosti i druženju s Nives Celzijus.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana Knoll na 'Poligrafu'



Na snimanje je došla potpuno opuštena i s osmijehom na licu. Preko puta našeg inspektora sjela je u pripijenoj crnoj majici i pokušala ga šarmirati dekolteom, no takvi trikovi ne prolaze kod njega. Svaku laž poligraf prepoznaje pa je Ivana morala biti u potpunosti iskrena.


Napetost je rasla svakim trenutkom, a pitanja su postajala sve škakljivija. Biste li ikada bili s muškarcem starijim od 50 godina? Podržavaju li vas roditelji u vašem poslu? Jeste li ikada vodili ljubav na javnom mjestu? Sve je to čekala Ivanu na 'vrućoj stolici'. Na pitanje je oko vođenja ljubavi na javnom mjestu morala je dobro razmisliti, no priznala je da je to učinila.

- Jedino čega se sjećam je auto. Bio je parkiran na javnom mjestu - rekla je Knoll kroz smijeh.

Njezine fotografije na Instagramu izluđuju obožavatelje. Fotografije u kupaćim kostimima s istaknutim atributima, posebno kada je na putovanju, česte su objave na njezinom profilu. Mnoge zanima plaća li sama ta putovanja ili je netko drugi financira, a Ivana je napokon odlučila stati na kraj svim tračevima.

SP 2018, Hrvatska - Engleska


- Nije mi dosadila titula najzgodnije hrvatske navijačice. Da nije bilo tih fotografija, ne bi bilo toga što je danas - svjesna je Ivana koja je svoju slavu dobro unovčila. Otvorila je brend kupaćih kostima, a kako kaže, posao joj cvjeta u Australiji, Kanadi, SAD-u, ali i na europskom tržištu.

Dodala je da roditelji podržavaju njezin posao, ali bi njezin otac više volio da njezine fotografije nisu toliko eksplicitne.

- Moji roditelji su tolerantni, ali otac bi sigurno volio da se fotkam malo drugačije - objasnila je Ivana koja je rekla da joj je otac financijski sve omogućio.


Knoll je na poligrafu progovorila i o politici. Kako kaže, redovito prati što se događa i koje su goruće teme, ali nije politički orijentirana. Zanimalo nas je i bi li se ona iskušala u politici te koje je njezino mišljenje o glasovanju dijaspore.

- U ovom trenutku ne bih se uključila u politiku, ali tko zna. Glasovanje dijaspore ne bih ukinula. Kada sam živjela u Hercegovini, mi smo to gledali kao 'mini Hrvatska'. Svuda je bila hrvatska zastava, hrvatski grb i slušala se hrvatska himna - zaključila je Knoll.

Na koja pitanja je Ivana slagala, zbog kojih pitanja je lupkala prstima, a što ju je nasmijalo - pogledajte na 24sata.hr i YouTube kanalu 24sata.

Uz Poligraf u programskoj shemi 24sata oriđiđi produkcije gledajte i serijale Zvijezde padaju te Firma i Armagedon spektakl. Pratite nas i na društvenim mrežama uz #alijatovolim.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje provedeno je u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Knoll na 'Poligrafu' 12:23
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode