Obavijesti

Video

Komentari 13

Kerekeš kao Gerard Butler u novom hitu: 'To je najbolji zlatni tuš ikada, dovedi mi psa opet'

Kerekeš kao Gerard Butler u novom hitu: 'To je najbolji zlatni tuš ikada, dovedi mi psa opet'
1

I ove nedjelje Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u 'Maloj školi lošeg zavođenja' rekreiraju najbolje scene iz ljubavnih filmova. Serijal gledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

VIDEO

Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš uspješno su pokvarili još jednu od najljepših ljubavnih scena svih vremena. Gerard Butler i Hilary Swank zaista su bili romantični u ovom ljubavnom hitu, no onaj pas u sceni je bio zapravo bez veze. Naš pas po imenu Benji ima puno bolje glumačke sposobnosti, pa čak i kad treba zapišati glavne glumce.

POGLEDAJTE VIDEO 'P.S. volim sve':

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u osmoj smo epizodi za vas rekreirali scene iz filma 'P.S. volim te.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tek su se upoznali, a ljubav je već procvala. Zavodnici Ana Begić Tahiri kao Draženka, Jan Kerekeš kao Tihomir nalaze se u šumi kako bi razmijenili nježnosti, kada se pojavljuje neočekivani problem.

- Jao, samo da me poljubi! Zajedno smo već sedam dana, mi hodamo... Nalazimo se u Dravskoj šumi, uz rijeku Dravu. Poslao mi je koordinate da ga lakše pronađem, rekla je Ana Begić Tahiri u ulozi kao Hilary Swank. 

- Svaka ti čast što si našla ovo pitoreskno mjesto, grmovito je, ali romantično..., rekao je zaljubljenoj Draženki njezin Tihomir. 

Uz strastveni poljubac u čelo, Tihomir se ponudio otpratiti Draženku do asfaltiranog dijela ceste, da ne padne po makadamu. 

Draženka je morala odbiti poljubac u obraz, željela je ostaviti nešto za njihov sljedeći 'dejt'.

Iznenada se pojavio pomahnitali, neustrašivi pas mješanac. Tihomir je stisnuo Draženku snažno uza se, kako bi ju spasio i zaštitio od zvijeri - mješanca između pekinezera i grizlija.

POGLEDAJTE I OSTALE EPIZODE 'MALE ŠKOLE LOŠEG ZAVOĐENJA':

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Ana nam je otkrila koliko je puta do sada surađivala sa Janom Kerekešom?

- Naša prva veća suradnja krenula je upravo na predstavi "Ljubaf" u režiji Ljubomira Kerekeša 2014. godine u kojoj smo upravo glumili likove Štefu i Iveka, kao i u prvom videu. Nakon toga zajedno smo snimali nekoliko TV serija, filmova i napravili zajedno još dvije predstave od kojih je zadnja "Ja, trudnica". Ako će sve proći kako očekujem, nakon ovog serijala ću se potruditi zaobilaziti Jana u širem luku, rekla je Begić Tahiri.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković