Video

Komentari 17

Kerekeš pokazao svoje fetiše: Ne želim da se skidaš, želim da mi plešeš 'Ringe, ringe raja'

Kerekeš pokazao svoje fetiše: Ne želim da se skidaš, želim da mi plešeš 'Ringe, ringe raja'

I ove nedjelje Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u 'Maloj školi lošeg zavođenja' rekreiraju najbolje scene iz ljubavnih filmova. Serijal gledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

Arnold Schwarzenegger kad je bio mali imao je jedan fetiš. Naručio bi velike tete da plešu "Kva-kva-kva" i "Ringe, ringe raja". Jan Kerekeš je odlučio biti mali Švarci, a Ana Begić Tahiri teta plesačica. Nakon ovog videa određene pjesmice i brojalice za djecu dobit će novu dimenziju, komentirao je Jan Kerekeš.

POGLEDAJTE VIDEO 'ISTINITE VAŽI':

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u sedmoj smo epizodi za vas rekreirali scene iz filma 'Istinite laži'.

Neočekivana verzija poznatog filma mogla bi vas šokirati i nasmijati. Ovoga puta, Ana Begić Tahiri je plesačica plaćena kako bi zabavila i zavela maloga Švarcija. Sređena, u crnoj i kratkoj haljini i štiklama, došla je do Jana Kerekeša koji glumi bebu. Teta plesačica je šokirala Švarcija kada je krenula sa svojim striptizom. 

- Kaj radiš to?, pitao je ljuto Kerekeš. 

Iznenađena plesačica rekla je da se skida. 

- Ma nemoj zezati, kakvo skidanje, pa zabranit će nam video na YouTube-u, rekao je Švarci. 

- Imaš drugi pokušaj, idemo sve iz početka. Hoćeš li plesati Kva kva kva ili Ringe, ringe raja?, predložio je plesačici. 

POGLEDAJTE I OSTALE EPIZODE 'MALE ŠKOLE LOŠEG ZAVOĐENJA':

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Ana nam je otkrila kako su koncipirane epizode u serijalu i govori li svaka epizoda o drugačijem tipu zavođenja.

- Definitivno svaka epizoda govori o drugačijem tipu zavođenja i likovi su birani tako da dodatno potenciraju sve mane određene scene. Privatno sam dosta povučena osoba i zavođenje mi nije jača strana, tako da sam za potrebe snimanja vježbala s mužem kod kuće sve scene. Za neke scene mi čak nije dao ni dozvolu da ih snimam. Toliko sam bila loša u zavođenju. Zapravo sam zahvaljujući ovim videima pronašla u sebi malu zavodnicu, priznala je Ana. 

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: