Video

Komentari 7

Lana Jurčević o spotu 'Tipično muški': 'Ovo je Lana s novom mašinom i puno više konja'

Lana Jurčević o spotu 'Tipično muški': 'Ovo je Lana s novom mašinom i puno više konja'

Lana Jurčević reagirala je na svoj novi spot za pjesmu 'Tipično muški' i otkrila što je prolazila u periodu snimanja, a prisjetila se i spota za duet s Lukom Nižetićem 'Prava ljubav'. Pogledajte video na YouTube kanalu

 Ajmee, mala Lana! - prva je reakcija Lane Jurčević na spot za pjesmu 'Prava ljubav' koju je snimila s Lukom Nižetićem prije 17 godina. Čak toliko je prošlo od pjesme koja je i dalje obavezna na svim zabavama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Često mi se događalo da sam je pjevala na svadbama kao prvi ples. To je jako emotivna pjesma - rekla je.

Lana nam je otkrila da pjesma uopće nije bila namijenjena njoj, ali ju je osvojila svojom upornošću. 

- Išla sam u studio snimiti demo za neku totalno drugu pjesmu i čula ovo i nakon pet stepenica sam rekla 'Šta je ovo? Ovo je moje!', a oni su rekli da pjesma nije za mene, da sam premlada, ali sam toliko silovala da je pjesma na kraju postala moja - ispričala je Lana. 

Otkrila je da joj je ta faza bila najteža u životu. 

- Baš sam neki dan pričala na Instagramu o jednoj svojoj teškoj fazi u životu i to je upravo bilo u ovom periodu što se i vidi na meni jer je to moja najmršavija faza - rekla je. 

Danas potpuno uživa u svom brendu La Piel, ali i novoj pjesmi koju su svi dugo očekivali. 

- Neću reći da je došla nova Lana, ali Lana s novom mašinom i puno više konja - odgovorila je. 

Rekla je da je odlučila da će kroz svoje pjesme uvijek slati poruke, a objasnila je koja je poruka nove pjesme 'Tipično muški'.

- Ovo je pjesma o jakoj ženi koja u nekom trenutku možda i nema najbolju vezu na svijetu i možda nema dečka/muža koji joj ispunjava ono što njoj treba, ali da se mora zauzeti za sebe i da mora biti frajerica. 

Koliko dugo je čuvala ovu pjesmu te što je promijenila u tom periodu pogledajte u videu na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata. 

Pogledajte video: