Video

Komentari 41

Lana Jurčević otkrila: 'Vidim Luku Nižetića i sebe kako zajedno pjevamo i sa 70 godina'

Lana Jurčević otkrila: 'Vidim Luku Nižetića i sebe kako zajedno pjevamo i sa 70 godina'

U velikom intervjuu s Mariom Grigoryan Vučković pjevačica i poduzetnica Lana prisjetila se svojih početaka karijere, dueta sa Severinom, objasnila je proces kako nastaje njezina kozmetika, ali i kako se bori s hejterima...

Pjevačica i sada već uspješna poduzetnica Lana Jurčević, sjela je nasuprot Marije Grigoryan Vučković u velikom intervjuu za YouTube kanal 24sata. Prisjetila se kako je sa 17 godina započela svoju pjevačku karijeru, a da je slušala svoju majku koja se tada jako bojala potpisivanja ugovora s izdavačkom kućom, možda nikada ne bi čuli za Lanu Jurčević. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Trebala sam potpisati ugovor u trajanju od 7 godina i znam da je moja mama pozelenila od straha. Moje roditelje je jako bilo strah što sam potpisivala ugovor s kojim se obvezujem na tako dug rok, ali nisu imali puno izbora pošto sam ja bila jako tvrdoglava. 

Odmalena je Lana izrazito samostalna, a pripisuje to znaku škorpiona u horoskopu. 

- Pjevanje sa Severinom mi je došlo nekako naglo i neočekivano, ona je odlična kao kolegica. Žao mi je jedino što nikada nismo snimile spot, to mi je oduvijek bila želja. Lijepo je bilo surađivati s njom. Ja inače nemam problema s kolegicama s estrade. Nikada nisam imala neku dramu ili aferu niti sam osjetila ljubomoru od drugih kolegica na svojoj koži - priznala je Lana. 

- Kolegice su ponekad znale izvesti neke slične elemente na pozornici, ali nikada nisam to shvatila kao kopiranje nego kao kompliment - pojašnjava Lana. 

Sjetila se i svoje suradnji s Lukom Nižetićem.

- Luka i ja smo rekli da ćemo svakih deset godina napraviti zajedničku pjesmu. Imali smo 'Pravu ljubav', pa smo snimili 'Od najboljih najgori', sada je već prošlo 4,5 godina. Luka i ja smo kao obitelj, zamišljam nas stare sa 70 godina, da pjevamo zajedno...

- Mogu reći da sam među prvima u Hrvatskoj imala društvene mreže, dug period sam imala najveći broj pratitelja u Hrvatskoj. Dobar je osjećaj kada predvodiš u nečemu, ali brzo su svi krenuli s Instagramom, Snapchatom, TikTokom...

Voljela sam se uvijek igrati sa svime što sam radila, pa tako i snimati videa, montirati... 

U javnosti smo nedavno i prvi put mogli vidjeti bijesnu Lanu kada je otkrila da je njezin kozmetički proizvod iskopiran.

- Trenutno imamo jako ružnu situaciju, brend na Filipinima je u potpunosti iskopirao naš proizvod. Kopirali su i ambalažu, slike i sastojke. Slučajno smo otkrili to i odmah pokrenuli pravnu proceduru. 

Iza Lane je već nekoliko uspješnih godina vođenja kozmetičkog brenda koji je postao popularan po regiji i cijelom svijetu. Liniju prirodne kozmetika je ona skoro potpuno sama osmislila, a drago joj je što je toliko uspješna u poslovnom svijetu iako nikada nije završila fakultet. 

- Nisam na kraju nikada završila Novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Pokušala sam izaći na ispite naknadno, ali nije išlo. Ostala mi je zadnja godina, žao mi je što to nikada nisam riješila. Krenuli su nastupi, turneje, angažmani i fakultet je nestao iz slike. Tko zna, možda s 45 godina završim taj faks ili neki drugi. Ja sam uvijek htjela arhitekturu i dizajn interijera, to je moja velika ljubav. Našla sam način da udovoljim toj ljubavi za estetiku kroz spotove, uređivanje svojih radnih i životnih prostora, pa i u dizajnu vlastitih proizvoda. Nitko me 10 godina nije pitao jesam li završila fakultet, priznala je ova uspješna pjevačica. 

- Nisam se rodila pod sretnom zvijezdom, ja sam se za svoju sretnu zvijezdu dobro izborila, ništa mi nije palo s neba, nikad nisam voljela tražiti usluge.

Lana je u svojoj karijeri stigla i otići u Afriku volontirati. 

- Neke stvari nisam objavljivala na društvene mreže, niti sam javno govorila o svim akcijama u kojima sam sudjelovala. Nije se dugo znali ni da sam bila u Africi, ali su me molili iz organizacije da objavim kako bi mogli lakše skupili donacije. Ja sam prije toga dosta često volontirala u Nazorovoj, na samim počecima karijere. Čuvala sam jednu malenu curicu, sve dok ju nisu odveli i udomili. Ja nakon toga nisam mogla dobiti informaciju gdje je, ali znam da je bila iz romske obitelji i jako sam bila zaljubljena u nju. Oduvijek sam htjela usvojiti dijete koje nema roditelje, i ako ikada dobijem priliku, to bi napravila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Lana je u intervjuu najavila i kako planira nove pjesme, spotove i koncerte.

- Jedva čekam sve nakon ove duge pauze! Psihički mi koncerti najviše nedostaju! - zaključuje pjevačica.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata!