Video

Komentari 0

Magic Leon iz Supertalenta pao ponovljeni vozački ispit: 'Ovo je velika greška i automatski pad'

Magic Leon iz Supertalenta pao ponovljeni vozački ispit: 'Ovo je velika greška i automatski pad'

JoomBoosova zvijezda Magic Leon uzeo je malu pauzu od Supertalenta i bacio se na novi izazov. Ponovno je 'polagao' autoškolu u JoomBoosovu zabavnom serijalu da vidi bi li sad položio ili pao vozački ispit

S njim je u autu ponovno bio poznati instruktor koji se proslavio i na TikToku, Krešimir Stunić Trulac, pa je testirao njegova znanja i vještine po prometnicama u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Još prije početka vožnje instruktor Trulac je Leona upozorio da će, ukoliko padne na ovom satu vožnje, morati cijelom svijetu otkriti svoj trik za sljedeći nastup na Supertalentu. I tu se Leon automatski uozbiljio.

- Aha, znači moram otkriti trik za polufinale? O ne. Ok, sad definitivno moram položiti ovo - zaključio je, a onda su krenuli s vožnjom.

- Ti si prvi koji tijekom vožnje ima cijelo vrijeme ruke na volanu - primijetio je instruktor Trulac i dao Leonu pohvalu, jer tako bi, zapravo, svi trebali voziti. No, s godinama se ta navika nakon prave autoškole izgubi. I taman kad su mislili da sve ide super, Leon je, nažalost, pao ispit.

- Ajme, prešao sam preko pune crte. Znao sam... Pa kako sam već pao? Jao - progunđao je. Ali Trulac mu je rekao da vozi dalje, čisto da vide koliko će još grešaka imati - ili ih možda više neće biti.

Kako je Leon dalje odvozio, koliko je još grešaka napravio i je li još koji put 'pao' ispit, ali i je li otkrio trik za polufinale Supertalenta ili se iz te kazne ipak izvukao, pogledajte u najnovijem JoomBoos videu. 

POGLEDAJ VIDEO: