Obavijesti

Video

Komentari 53

Majka osuđenog Dakića: 'On nije išao s namjerom da ubije'

Vijest o tome da je Dražen Dakić (41) u Njemačkoj dobio doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja zbog ubojstva sina Darija (6), dečka svoje bivše žene (34) i njezine rođakinje (29), zatekla je Draženovu majku (67) i brata Zlatana (46)

VIDEO

Oni su pripremali drva za zimu u dvorištu njihove obiteljske kuće u Prvči, nedaleko od Nove Gradiške. Majci Rezi popustile su noge, morala je sjesti, a istodobno su joj krenule suze.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:17

- Nije moj sin išao s namjerom da ubije, posebno to ne bi učinio svome djetetu, koje je obožavao. Uništile su ga obje žene, prva, s kojom ima sina i kćer, i ova druga. Žao mi je unuka, kojeg sam samo jednom u životu držala u naručju - kroz suze je rekla Reza. Stariji brat Zlatan samo ju je nijemo promatrao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve vrijeme pokušavali smo stupiti u kontakt s Draženom, htjeli smo da nam kaže što se to dogodilo. Pisao sam mu, ali se pismo vratilo. Ne znam da li ga nije htio primiti ili mu ga nisu predali. Sve što znamo je iz medija - rekao je Zlatan te dodao da ih nitko iz Njemačke, niti Draženov odvjetnik ni sud, nije kontaktirao.

Ubio sina (6) i još dvoje ljudi: Dakić dobio doživotnu kaznu
Ubio sina (6) i još dvoje ljudi: Dakić dobio doživotnu kaznu

Podsjetimo, Dakić je u rujnu prošle godine u njemačkome mjestašcu Villingendorfu ušao kroz vrt i počeo pucati na svoju bivšu suprugu Katarinu i njezine goste, koji su slavili prvi dan škole njegova sina.

Reza nam je ispričala kakav je bio njezin prvi susret sa snahom Ekaterinom, Latvijkom, koja je izbjegla smrt sakrivši se kod susjeda od pomahnitalog Dražena.

- Kad su prvi put došli k nama, mislim da je moj unuk imao četiri ili pet mjeseci. Nije nas uopće doživjela, samo je hodala okolo i pila. Došla bi u kuću, dala mi u ruke dijete, uredila se i otišla. To je bilo jedino vrijeme koje sam provela s unukom - kaže Reza, koja tvrdi da je Dražen imao problema i u prvom braku.

'Dakić je planirano ubio sina. Upucao ga je tri puta iz blizine'
'Dakić je planirano ubio sina. Upucao ga je tri puta iz blizine'

- Kad im se rodilo prvo dijete, supruga mu nije radila. On je radio u nekoj praonici automobila od šest do 17 sati. Bila sam kod njih jednom i vidjela sam kako mu, kada dođe s posla, daje dijete, jer ona mora ići na trčanje. Skidala je kilograme, a bila je suha kao grana. Kući ne bi dolazila do deset sati navečer, tako je bilo i s drugim djetetom - uvjerena je Reza.

Dodaje da je Dražen s 14 godina otišao ocu u Njemačku te već s 15 godina počeo raditi u slastičarnici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković