Obavijesti

Video

Komentari 6

Mario Petreković se 'oprostio' sa ženom i djetetom pa skočio iz aviona: 'Fantastičan osjećaj...'

Mario Petreković se 'oprostio' sa ženom i djetetom pa skočio iz aviona: 'Fantastičan osjećaj...'
7

Nakon Hane Rodić, legendarnog Jarana iz 'Noćne more', Renea Bitorajca, Jelene Lešić i Janka Popovića Volarića, na red za skok s padobranom došao je Mario Petreković

VIDEO

Bio je fenomenalan u 'Zvijezde vrište', a sada je vrijeme za 'Zvijezde padaju', najavio je svog novog gosta voditelj emisije Juraj Šebalj. Komičar, glumac i voditelj Mario Petreković novi je gost serijala u kojem naše poznate face skaču s padobranom.

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Petreković u 'Zvijezde padaju'

Prije nego što je krenuo na let i novu avanturu u svom životu, Petreković se otišao pozdraviti sa svojom partnericom Aleksandrom s kojom je u kolovozu dobio kći Marlu. Poljubio ju je i našalio se da ako nešto pođe po zlu, može uzeti i njegove zube. S osmijehom na licu, Aleksandra ga je ispratila u avion.

- Samo da se zna, bez padobrana idem gore. Sad je kasno da se kajem - rekao je Mario. U tandem skokovima, zakačeni ste na svog instruktora te on ima padobran, a skače se s visine od oko 3000 metara, a temperatura tamo seže i do nula stupnjeva Celzijusa.

Kada su skočili, Šebalj ih je pratio s tla i svom gostu pripremio posebno iznenađenje. Na velikom platnu čekala ga je slika Petrekovićeve kćeri s porukom: Dobro došla!

- Ovo je fantastično! Išao bih još jednom. Jesi vidio kako sam nadaren za ovo? - govorio je Petreković tijekom pada svom tandem letaču. S osmijehom na licu, uživao je u pogledu na Zagreb iz zraka, a čak je i zapjevao 'O sole mio'.

Kada je sletio, Petreković se pohvalio Šebalju kako je u jednom trenutku preuzeo upravljanje padobranom, a onda su zajedno otišli pogledati snimku njegovog pada.

- Od 1-10, ovo ti je za 8.5. Dobro je, ali nije najbolje - zaključio je Šebalj koji je skočio u prvoj epizodi. Za njim su se zatim zaredali Hana Rodić, legendarni Jaran iz 'Noćne more', Rene Bitorajac, Jelena Lešić, Janko Popović Volarić, a sada i Mario Petreković.

Serijal 'Zvijezde padaju' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim TikTok, Facebook i Instagram profilima, na našem službenom YouTube kanalu te na 24sata.hr. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mario Petreković u 'Zvijezde padaju' 06:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno