Video

Komentari 1

Marko Lasić Nered: 'Treperi na našoj sceni 'ubijaju', rasprodaju koncerte i rade brutalne stvari!'

Marko Lasić Nered: 'Treperi na našoj sceni 'ubijaju', rasprodaju koncerte i rade brutalne stvari!'

Novi tjedan, nova podcast epizoda sa Stoletom. Ovoga puta je u 'Rima rimi grize rep' ugostio svog jako dobrog prijatelja i kolegu, Marka Lasića Nereda i repali su i razgovarali o zaista svemu

Već je hrpa super gostiju prošla kroz Stoletov podcast 'Rima rimi grize rep', ali u novoj epizodi je ugostio jednog od svojih najbližih suradnika i jako dobrog prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gost u novoj epizodi mu je Marko Lasić Nered, s kojim je nekada surađivao unutar hip-hop dua 'Nered i Stoka'. Izbacili su i album 'Spremni za rat' 1999. godine, a upravo su sa stvarima s tog albuma otvorili novi podcast. Odrepali su zajedno odmah na početku pjesmu 'Puši moje sranje' pa 'Underground' i 'Ovo jedva si dočeko', a onda su malo i razgovarali o svojim suradnjama i glazbenim počecima.

- Evo poklanjam ti svoj novi album. Tu je napokon remake naše pjesme 'Za grad koji imam rad' koji smo trebali raditi već davno, pa nam se stvar zakomplicirala. Ali evo, nakon 20 godina imamo novu verziju i napokon si mi opet gost na albumu - objasnio je Stole. A onda su, osim o njima i njihovim suradnjama, pričali i o hip-hop sceni kod nas danas. 

- Cijela trap scena u Hrvatskoj danas mi je super. Ne mogu nikoga izdvojiti, ali ako moram, svakako ću spomenuti KUKU$, High5, Dinu Blunta, Swanu... Svi oni rade genijalan posao. Cijela ta nova trap generacija ubija posljednjih godina, publika luduje za njima, rasprodaju sve koncerte. Nemamo više o čemu pričati - kratko je komentirao Nered, a morali su se usput dotaknuti i teme zadnjeg albuma Tram 11, koji je zbog svog sadržaja i tekstova izazvao brojne kontroverze. Nakon ozbiljnih tema, Nered je Stoletu priredio dvije možda i najbolje i najzabavnije scene iz podcasta ove sezone. 

Što je točno napravio, o čemu su još razgovarali, koliko su puta napravili pauzu da bi malo šutjeli i što su još sve odrepali, pogledajte u novoj epizodi u 12:00 sati samo na 24sata Oriđiđi YouTube kanalu. Nove epizode podcasta pratite u podne svakog utorka!