Obavijesti

Video

Komentari 14

Mladi Splićanin osvaja medalje u taekwodou i slijedi svoj san

Mladi Splićanin osvaja medalje u taekwodou i slijedi svoj san

Uporan i pomalo sramežljiv Pave Elez (18) iz Splita trenira taekwondo, a najveća strast mu je fotoaparatom bilježiti gotovo svaki svoj korak. Strast prema snimanju pokazuje i u videima s kojima sve ostavlja bez daha.

VIDEO

Pave Elez (18) iz Splita ne odustaje od svog sna. Po drugi put se prijavio na najveći online talent show u regiji Videostar i prošao u top 5 najtalentiranijih kandidata. Žiri je osvojio majstorskom tehnikom snimanja i montaže.

- Kad usporedim prvu i drugu prijavu, vidi se da sam se sad više potrudio, ali i još više razvio svoje vještine - rekao je i dodao kako se u životu želi baviti snimanjem i fotografijom.

A osim s fotografijom, Pave se godinama bavi i taekwondoom u kojem vrijedno skuplja medalje. Djevojke padaju na njegove tople smeđe oči, a razveselit će ih činjenica da je slobodan i nema curu. Otkrio je i malu tajnu, a to je da na djevojkama prvo primijeti osmijeh i oči.

POGLEDAJTE VIDEO:

Spontan je i prirodan, a s takvim ljudima se i sam voli okruživati. Na YouTubeu nema neki poseban uzor jer to, kaže, ovisi o tome kakav video želi snimati.

-  Ako se radi o montažama tu su definitivno Joshua Čirjak i Sam Kolder, a ako se radi o lifestyle videima, skečevima i vlogovima inspiriram se Alishom Marie i kanalom MyLifeAsEva – objašnjava simpatični Pave.

Svoj pri collab na YouTubeu napravio bi s popularnim youtuberima Davorom i Petrom s kanala TheLazyWAVE.

- Opušteni su i imam osjećaj da se ponašaju potpuno prirodno te odašilju pozitivnu energiju – kazao je Pave.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode