Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Moj prvi nastup u kvizu? Bio sam mlad, zgodan i puno deblji'

Svakog tjedna na YouTube kanalu 24sata zvijezde se prisjećaju svojih prvih videa. Tako se kvizaš i influencer Dean Kotiga posramio svojih gafova u kvizu

Foto: screenshot/
3 komentara

Nastavit ću snimati svoje informativno-edukativne storyje i u 2020. jer je publika prepoznala pravi sadržaj. Ubacit ću više liveova i nastaviti biti svoj, rekao je Dean Kotiga. 

Poznati kvizaš i lovac “Potjere” odlučio je proširiti karijeru pa je prošle godine otvorio profil na Instagramu. Tad je krenula njegova dominacija, no ne onakva na kakvu smo navikli kod takozvanih influencera. Kotigu nije briga za pravopis, nije ga briga ni kako je ispao na fotografiji, a najmanje što će drugi reći. “Odlična fora” sintagma je koju je masovno popularizirao među svojim, kako ih naziva, “sljedbenicima”, a trenutačno ih je 38.000. 

POGLEDAJTE KOTIGINU REAKCIJU NA PRVU 'POTJERU':

- Konkurencijom smatram Eciju Ivušić i Sonju Kovač. Donedavno je u tu skupinu pripadala i Renata Sopek, no postala je moj ‘sljedbenik’ - rekao je u intervjuu “24 pitanja” koja se prikazuju na YouTube kanalu 24sata. Kotiga je prihvatio još jedan naš izazov.

Za novi format na 24sata kanalu snimio je reakciju na svoj prvi nastup u “Potjeri”. Nekoliko kilograma lakši, osam godina mlađi, mrka pogleda, bez obaziranja na provokacije bivšeg voditelja Tarika Filipovića, Kotiga je doslovno neprepoznatljiv. 

- Ovo je moja prva ‘Potjera’? Ne sjećam je se, ali mogu reći da sam bio mlad, zgodan i puno deblji - komentirao je. Čudio se svojim pogrešnim odgovorima, a jednog se posebno posramio. 

- Sad znam zašto ste me zvali da na ovo reagiram. Pa rekao sam da čovjek ima osam očnjaka umjesto četiri. Kako sam to mogao pogriješiti - čudio se sam sebi.

Za novi format svoje reakcije su snimili i Mrle iz Leta3, pjevačica Domenica te rally vozač i novinar Juraj Šebalj.

Mrle je komentirao svoj duet s Krankšvesterima. Grupa je obradila njegovu pjesmu “Ženu varam”, a Mrle je, gostujući u spotu, rekao kako je on prvi roker koji pjeva na autotune te posprdno savjetovao i drugima da slijede njegov revolucionarni put u glazbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Domenica je reagirala na svoju prvu uspješnicu “Vidi se iz aviona”, a toliko si je bila slatka u spotu da nije skidala osmijeh s lica.

- Producenti su mi rekli da stalno moram plesati u spotu, a ja sam bila jako sramežljiva i nikako mi to nije išlo - prisjetila se svojih početaka. 

Juraj Šebalj, domaćin serijala “Zvijezde vrište”, komentirao je najbolje trenutke iz jednog od najpopularnijih showova u regiji u kojem drifta s našim zvijezdama. Serijal se od travnja prošle godine prikazuje na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE REAKCIJU JURJA ŠEBALJA NA NAAJBOLJE TRENUTKE IZ SHOWA ZVIJEZDE VRIŠTE:

- Najbolja epizoda bila mi je s pjevačicom Nikom Zorjan, a najgora s Nevenom Ciganovićem - ocijenio je Šebalj. Najzabavnije mu je bilo voziti se s Avom Karabatić, koja je, kaže, na snimanje došla potpuno nespremna, a na kraju se ispostavila da je najhrabrija jer ju Šebaljevi driftovi nisu nimalo uplašili za razliku od ostalih.

- Ovo je bila odlična sezona serijala ‘Zvijezde vrište’, ali u novoj pripremio još veći show. Neće samo zvijezde izvršavati izazove u automobilu, nego će i meni moći napakostiti - najavio je Šebalj.

Novi format u kojem zvijezde reagiraju na svoje prve videe gledajte svakog petka na YouTube kanalu 24sata i zapratite naš kanal. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message